in

Dnevni HOROSKOP za UTORAK, 12. oktobar: Blizanci, posvetite sebi više vremena, Bikovi, situacija u ljubavi vam je jako komplikovana

 

Ovan 

Do kraja dana imaćete nekoliko razgovora koji će vas jako obradovati. Situacija u kući je stabilna i to vas jako raduje. Zdravlje je odlično. 

Bik 

Vaša tvrdoglavost danas je bitna jer ćete zbog toga dobiti posao koji dugo čekate. Situacija je veoma komplikovana u ljubavi jer je partner jako zatvoren. Problemi sa nogama. 

Blizanci

Posvetite se više sebi i onome što vi želite posebno kada je u pitanju partnerski odnos. Do kraja dana povoljne vesti u vezi poslovnog puta. Zdravstveno stanje je odlično. 

Rak 

Već neko vreme ste preokupirani problemima iz prošlosti kada je u pitanju porodični život. Probajte danas da to razrešite sami sa sobom. Novac iz inostranstva stiže iznenada. Bolovi u kolenima. 

Lav 

Vaša dominacija je veoma izražena i to će zbunjivati sve oko vas. Mesec vam aktivira vašu potrebu da budete dominantni i to vas čini srećnim. Zdravlje je odlično. 

Devica 

Ovo je dan za moguce saradnje između vas i vaših novih poslovnih saradnika. Bićete okupirani novim informacijama u vezi posla. Čuvajte se prehlade. 

Vaga 

Današnji dan je odličan da se posvetite sebi i svojim potrebama. Organizujte sebi ugodno veče van kuće. Po dogovoru partner vam je velika podrška u vezi posla. 

Škorpija 

Tokom dana imaćete nekoliko razgovora sa strancima u vezi potencijalnog posla. Ljubav je stabilna i to vas umiruje. Moguće jake glavobolje. 

Strelac 

Potrebno je da se okrenete poslu mnogo vise danas nego što inače činite u zadnje vreme. Osoba u znaku Ovna vam je velika podrška. Problemi sa kičmom. 

Jarac 

Vaše ambicije su velike i to vas čini srećnim. Do kraja dana povoljne vesti iz kruga porodice u vezi poslovnog projekta koji je vezan za porodični posao. Dobro se osećate. 

Vodolija 

Tokom ovog dana stižu vam povoljne vesti od osobe u znaku Ovna. Poslovna strana je stabilna i to vas raduje. Do kraja dana obratite pažnju na ishranu. 

Ribe 

Veoma ste nervozni zbog drugih ljudi i to utiče na vas i vaš odnos sa partnerom. Odvojite se od uticaja porodice i njihovog mišljenja o vama. Ljubav je stabilna. 

 

VEČERAS JE MLAD MESEC: Uradite samo jednu stvar pre spavanja i ostvariće vam se sve što ste poželeli