in

Dnevni horoskop za utorak 10. januar: Ovnovi, budite strpljivi kad je DONOŠENJE odluka u pitanju, Rakovi, povedite računa o zdravlju

Ovan

Tokom dana imaćete nekoliko razgovora sa osobama iz vašeg okruženja. Bićete veoma ponosni na svoje saradnike i na sve sto uradili unazad nekoliko meseci. Zdravstveno stanje je veoma dobro. 

Bik 

Nije vam danas baš najbolje da se posvetite svemu što vam se “servira “. Posmatrajte stvari malo otvorenije i nemojte naglo reagovati kada je u pitanju odnos sa partnerom. 

Blizanci

Mesec i Venera aktiviraju Vase polje ljubavnih odnosa i veoma ste nezadovoljni sa partnerom. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi poslovne saradnje sa osobom u znaku Device. 

Rak 

Nova etapa počinje sto se tice posla i poslovne saradnje sa osobom u znaku Jarca. Pokušajte sa budete sebi najbolji prijatelj i da ne dozvolite da se drugi bave vasim načinom života. Problemi sa grlom. 

Lav

Utorak je idealan period da se vidite sa ljudima iz neposrednog okruženja. Saznaćete nove poslovne informacije u vezi vaseg poslovnog plana. Povedite računa o mogućim prehladama. 

Devica 

Od vas zavisi kako se može odvijati saradnja sa inostranstvom i sa ljudima iz inostranstva. Cuvajte sa naglih odluka pod uticajem drugih ljudi i vasih negativnih emocija. 

Vaga 

Do kraja dana povoljne vesti koje vas pokrecu u pozitivnom smislu. Vodite računa o tome kako vas drugi dozivljaju i na koji način se vi njima predstavljate. Zdravlje je odlično. 

Škorpija 

Ovo je savrsen dan da se posvetite sebi i svojim potrebama i planovima. Do kraja nedelje od vas zavisi kako će se neke stvari odvijati i sta ćete raditi sa novim poslovnim projektima. 

Strelac

Do kraja dana bićete veoma ponosni na svoje saradnike i na ono sto ste poslovno organizovali. Ljubavna situacija je veoma nestabilna zahvaljujući vašoj želji da bude po vasem. 

Jarac

Mesec aktivira vaše polje komunikacije i poslovne saradnje. Bićete veoma ponosni na svoje ime i ono sto ste uradili unazad nekoliko meseci. Podrska partnera vam stize do kraja dana. 

Vodolija 

Dobijate novu poslovnu ponudu od osobe u znaku Lava ali vam to nije nimalo interesantno. Najvažnije je vam je da se dobro odmorite i da planirate svoj posao u okviru ovoga sto radite. 

Ribe 

Vaš odnos prema sebi je pokazatelj koliko malo vodite računa o sebi i o mogucim problemima koji dolaze s poslovne strane. Novčana situacija se stabilizuje u narednih nekoliko dana.