in

Dnevni HOROSKOP za UTORAK, 01. februar: Lavovi, pokušajte da izbegnete NERVOZU, Vage, čeka vas velika odluka u vezi ljubavi

 

Ovan 

Današnji dan je pod uticajem planete Merkur i potrudite se da iskoristite ovu pozitivnu energiju. U toku ove nedelje morate da donesete jednu bitnu odluku u vezi partnerskog odnosa. Zdravlje je odlično.

Bik 

Na vama je danas da budete pravedni i da odlučite u kom pravcu se stvari odvijati u krugu porodice. Ljubavna situacija je stabilna i to vam daje veliku stabilnost. Problemi sa kičmom. 

Blizanci

Ovo nije povoljan dan da donosite bilo kakve odluke posebno ako se tiče posla i novca. Do kraja dana mogući problemi sa stomakom na nervnoj bazi. Obratite pažnju na ishranu. 

 

Rak 

Zbog Merkura moguće je da imate naglašenu potrebu da previše pričate ili da budete previše direktni u komunikaciji sa ljudima na poslu. Ljubavna situacija se komplikuje zbog nepoverenja partnera. Više odmarajte. 

 

Lav 

Danas ste posebno raspoloženi zbog uspeh drugih ljudi. Do kraja dana potrudite se da budete pozitivnog raspoloženja. Ljubav je stabilna. Mogući problemi sa bešikom. 

 

Devica

Jedna Vasa ideja danas se realizuje u vezi posla i poslovne saradnje sa inostranstvom. Osoba u znaku Lava vas izuzetno nervira i čini vas nervoznim na poslovnoj strani. Probajte da je ignorišete. 

 

Vaga 

Tokom današnjeg dana potrebno je imati strpljenja za sebe i svoje želje i potrebe. Nemojte dozvoliti da drugi vladaju vama ili da vam određuju način razmišljanja. Moguća glavobolja. 

 

Škorpija 

Do kraja dana moguć poziv da učestvujete u neki novi projekat u vezi posla. Dobro promisliti u vezi svega toga. Partner vam pruža izuzetnu podršku. Zdravlje bez promena. 

Strelac

Budite spremni na razgovor sa osobom u znaku Ovna, to vam je bitno zbog posla. Ljubavna situacija je stabilna i to vam je pokretač. Problemi sa glavoboljom. 

Jarac 

Danas ćete imati priliku da otvoreno pokažete svoje mišljenje. Poslovni saradnici vam to zameraju. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva. Problemi sa zubima. 

Vodolija 

Ovo je dan za odmor ako uspete da se organizujete. Do kraja dana povoljne vesti u vezi posla i nekih transakcija. Problemi sa glavoboljom. Obratite pažnju na ishranu. 

Ribe 

Ovo je veoma važan period da se posvetite sebi i svojim obavezama. Tvrdoglavo partner brani svoje stavove do kraja dana što će vas dodatno nervitati. Zdravstveno stanje je stabilno. 

 

Ispratite našu astrološkinju NENU JANKOVIĆ i postavite joj pitanje koje god želite!