in

Dnevni horoskop za SUBOTU, 21. AVGUST: Strelčevi, stužu vesti iz INOSTRANSTVA, Blizanci, muči vas jedna VAŽNA stvar!

Ovan 

Vaša snaga je danas veoma nestabilna i posvetite se svom odmaranju u krugu porodice. Ljubavna podrška je danas diskutabilna jer partner ima svojih obaveza. Poslovna strana je stabilna. Problemi sa spavanjem. 

Bik 

Vasa tvrdoglavost je veoma jaka i na taj način dobijate ono što želite. Što se tiče posla imaćete jako bitan  razgovor telefonski. Dobro razmislite koji ćete odgovor dati. Zdravstveno stanje je pod uticajem problema sa pritiskom. 

Blizanci

Ovo je dan posvećen prijateljima i oni će vam biti prava podrška. Ljubavna situacija je veoma komplikovana već neko vreme. Čuvajte svoju energiju do kraja dana posebno u vezi zdravlja. Obratite pažnju na nesanicu. 

Rak 

Nemojte dozvoliti da vas drugi ubeđuju šta treba da radite. Potrebna vam je podrška i dobijate je od osobe u znaku Vodolije.  Nećete imati problem koji očekujete u vezi partnerskog odnosa. Partner je ipak vaša podrška. Mogući problemi sa pritiskom. 

Lav

Danas očekujte moguće razrešavanje neke situacije iz prošlosti. Na vama je da budete mudri i da sačuvate svoj mir. Poslovna situacija se razrešava i bićete jako zadovoljni. Korigujtw ishranu. 

Devica

Pokušajte da razgovarate jer samo na taj način popravljate situaciju u krugu porodice. U skladu sa svojim željama vaš partner gleda više svoju stranu i tako se ponaša. Finansije su stabilne. Uzimajte više vitamina. 

Vaga 

Ne dopada vam se saznanje u vezi posla i osobe u znaku Ovna. Imaćete razgovor kojim uspevate da nadvladate situaciju. Izbegavajte potencijalne sukobe u krugu porodice. Budite što više u tišini i odmaranju. 

Škorpija

Danas ste veoma zatvoreni nije vam do priče što će iznenaditi vašu porodicu. Partnerski odnosi u totalnom rasulu ali vas to ne dotiče. Okrenite se sebi i novim planovima. Do kraja dana mogući problemi sa stomakom. 

Strelac

Vaša ljubav prema slobodi je danas naglašena ali će neko pokušati da vas iznervira u vezi toga. Poslovna situacija je stabilna i imate lepe vesti iz inostranstva. Do kraja dana mogući poziv od člana porodice koji će vas obradovati. 

Jarac

Vaša tvrdoglavost je vaš glavni adut, pokušajte da budete smireni. Neka situacija iz prošlosti se ponavlja a na vama je da odreaguje te drugačije. Zdravstvena situacija je stabilna samo vam je potreban dobar san.

Vodolija

Do kraja dana menjate aspoloženje nije vam lako ugoditi. Partnerski odnos je nestabilan i to vas deprimira. Novac stiže od osobe u znaku Ovna. Ljubavna situacija je komplikovana partner ne želi da razgovara. Problem sa mišićima. 

Riba

Vaša snaga ” leži ” u vašoj mašti tako da ćete danas dan provesti u tome. Jedan član porodice je veoma zabrinut pa ćete mu biti podrška. Situacija u kući je stabilna ali od vas zavisi novčani deo. Osećate se  odlično. 

 

Veliki ASTRO kalendar za SEPTEMBAR: Ovih SEDAM datuma će mnogima POMRSITI konce, evo ko je PRVI na tapeti