in

Dnevni HOROSKOP za SUBOTU, 2. oktobar: Bikovi, zaobiđite svađe, Škorpije, trud će vam se danas isplatiti!

Ovan

Danas je veoma važno da budete dosledni sebi i svojim potrebama. Do kraja dana uživajte u sebi i svojim potrebama. Ljubavna situacija se popravlja.

Bik 

Subota je dan za odmor i opuštanje ali vi ćete imati posla i obaveza koje vas čekaju. Nemojte se raspravljati sa osobom u znaku Ovna. Nije potrebno biti u sukobu. Zdravlje je odlično. 

Blizanci 

Vaša deviza je biti u pravu i tokom dana se tako ponašate. Jednog mladjeg člana porodice nervirate svojim stavom. Mogući problemi sa kičmom. 

Sa njima ćete biti kao “BOSI PO TRNJU”: Ova TRI horoskopska znaka su najgori BRAČNI partneri!

Rak 

Tokom ove subote idete iz krajnosti u krajnost. Bićete veoma negativno raspoloženi prema ljudima oko sebe i to se odrazilo najviše na vas. Problemi sa glavoboljom. 

Lav 

Danas se posvetite sebi i svojim uživanjima. Ispunite sebi sve želje koje možete jer vam je to potpuno ozdravljenje od naporne nedelje. Do kraja dana lepe vesti iz inostranstva. 

Devica 

Danas ste pod utiskom sastanka koji je bio tokom nedelje. Dobto razmislite o koracima na poslovnoj strani. Ljubav je stabilna i to vam daje vetar u leđa. Zdravlje je odlično. 

ASTROLOG DUŠAN VELIČKOVIĆ OTKRIVA Drugi deo 2022. godine donosi veliku sreću pojedinim znakovima!

Vaga 

Potpuno se posvećujete partnerovim željama danas jer ste umorni od rasprave i sukoba. Zdravlje je pod uticajem problema sa pritiskom. Proverite pritisak par tokom dana. 

Škorpija

Tvrdoglavost se danas isplati posebno na poslovnom planu jer ćete dobiti ono što ste planirali. Partner vam zamera što nemate dovoljno vremena za njega. 

Strelac 

Danas ste okrenuti drugima jer od vas se očekuje da rešavate neke stvari u krugu porodice. Vas najviše interesuje da izadjete sa društvom. Ljubav vam je u drugom planu. 

KINESKI horoskop za OKTOBAR: Dolazi mesec koji se jednostavno ne zaboravlja!

Jarac 

Budite spremni na razgovor sa partnerom jer temu koju izbegavate sada dolazi na red. Vaše je da samo odgovorite sa da ili ne. Zdravlje vas muči, tačnije zubi. 

Vodolija 

Današnja strategija je pozitivna i bićete ponosni na sebe zbog poslovnog uspeha. Osoba u znaku Ovna vam može biti dobra motivacija za planove što se tiče budućih novčanih planova. 

Riba 

Ovo je savršen dan da se posvetite sebi i svojim željama u krugu porodice. Bićete tokom dana u kućnom izdanju i uživati u tome. Povedite računa o zdravlju posebno o glavobolji. 

 

Verovale ili ne: Dužina veših PRSTIJU može da otkrije da li ste sklone PRELJUBI