in

Dnevni HOROSKOP za Subotu 15. OKTOBAR: Blizanci nailaze na ogromnu PREPREKU, Vage su mnogo nervozne

Ovan 

Tokom ovog dana najvaznije je da se okrenete sebi i ljudima oko sebe. Potrebno vam je da budete maksimalno otvoreni prema sebi i svojim potrebama. Ljubav je stabilna. 

Bik 

Do kraja dana sve ćete činiti da se partner oseti dobro i srećno.  Ovo je period kada je njemu potrebna Vaša podrška i pomoć u vezi posla i poslovne loše komunikacije. Zdravlje je odlično. 

Blizanci

Subota je idealan dan da se posvetite porodičnim obavezama i da se vidite sa ljudima sa kojima se dugo niste videli. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna prepreka. 

Rak 

Tvrdoglavo odbijate da se okrenete poslu jer vas to umara i nervira. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi poslovnog puta. Jedan član porodice vas opterećuje svojim poslovnim ambicijama. 

Lav 

Savršen dan da se izadje u prirodu i da budete sa drugim ljudima. Pokrenite se na sve strane jer odatle se pokrece i Vasa životna energija. Ljubav vas opterecuje i to je nemoguće rešiti danas. 

Devica 

Vaša snaga je u tome da se okrenete sebi i da naučite da se opustite. Probajte da se družite sa ljudima koji su vam bliski i koji vam puno znače. Zdravstveno stanje je stabilno. 

Vaga 

Početak subote je pod uticajem drugih ljudi i njihovih zahteva. Ovo vas previše iritira ali ne možete da promenite neke stvari. Ljubav je veoma nestabilna i zbog toga ste mnogo nervozni. 

Škorpija 

U ovih narednih nekoliko dana imaćete veliki poslovni problem koji morate rešavati na uštrb privatnih obaveza. Do kraja dana mogući problemi sa kičmom i zato je važno dovoljno odmoriti. 

Strelac 

Vladar vaseg znaka Jupiter aktivira vaše polje komunikacije i poslovne saradnje. Bićete prijatno iznenađeni podrškom koju vam pruža osoba u znaku Lava povodom poslovnih procesa. 

Jarac

Ambicije su vam veoma dominantne i bitne, tako da ćete vikend iskoristiti u tom smislu. Poslovna strana i vaše uspehe su vam pokretač posebno kada je u pitanju osoba u znaku Device koja vas dodatno inspiriše. 

Vodolija 

Idealan period da se opustite i uživate tokom ovog dana a najvaznije je da budete uz ljude koje volite i koji vas vole. Zdravlje je odlično ali ipak povedite računa da dovoljno spavate. 

Ribe 

Vaša snaga je u pitanju i jako je vazno povesti računa o mogučim problemima sa zdravljem. Ovo se posebno odnosi na starije pripadnike ovog znaka. Mogući su sukobi sa partnerom zbog neistine.