in

Dnevni HOROSKOP za SREDU, 6. oktobar: VODOLIJE, obratite pažnju na komunikaciju sa Lavom, RAKOVI, čekaju vas važne odluke do kraja dana

Ovan 

Vaša potreba da budete u pravu danas je veoma istaknuta i to smeta ljudima oko vas. Sa partnerom ulazite u otvoren sukob zbog ljubomore. Mogući problemi sa zubima.

Bik 

Vaša deviza danas je da sve što radite, radite za sebe. Umorni ste od posvećivanja vremena drugima. Ljubav vam je u drugom planu. Zdravlje je odlično. 

Blizanci 

Posao o novac vas mnogo nerviraju jer ništa ne ide po planu. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi porodice. Mogući problemi sa nogama. 

Rak 

Više odmaranja danas jer možete imati osećaj da vas neko ceo dan energetucrpi. Jako važne odluke do kraja dana u vezi osobe u znaku Ovna. Zdravlje je odlično. 

Lav 

Današnji dan iskoristite za kontakte sa ljudima oko budućeg posla. Ljubav vam inspiriše posebno partnerova briga o vama. Zdravstveno se osećate veoma dobro. 

Devica 

Do kraja dana povoljne vesti u vezi vašeg angažovanja na planu posla. Mogući novčani priliv iz inostranstva. Ljubav je stabilna. Problemi sa glavoboljom. 

Vaga 

Ovo je dan kada treba da obratite pažnju na komunikaciju sa ljudima oko sebe. Osoba u znaku Lava neće imati strpljenja u odnosu sa vama. Zdravlje je stabilno.

Škorpija

Danas je važno da budete ponosni na sebe i na ono što ste postigli u smislu poslovne saradnje sa inostranstvom. Tokom dana lepe vesti u vezi priliva novca. Obratite pažnju na hormone.

Strelac

Ovo je dan posvećen prijateljima i jako je važno da njihovu podršku iskoristite. U vezi ljubavne situacije važno je da budete trezveni i racionalni. Tokom dana mogući problemi sa kičmom. 

Jarac

Vaše stanje što se tiče emocija je veoma ohrabrujuće jer ste postigli jako dobar dogovor sa partnerom. Tokom dana mogući problemi u krugu porodice. Čuvajte se napetosti. 

Vodolija

Današnji najbolji savet za vas je da obratite pažnju na komunikaciju posebno sa osobom u znaku Lava. Budite oprezni u saobraćaju. Čuvajte se tuđih uticaja. 

Riba 

Nakon današnjeg dana osećate veliki pritisak drugih ljudi posebno kada je u pitanju poslovna situacija. Budite vedri i nasmejani i ne dozvolite da vas drugi povuku ” nadole “. Zdravlje je odlično. 

 

Mars je u Vagi i promeniće nam živote u septembru: Blizanci i Device će doživeti nešto NEOČEKIVANO