in

Dnevni horoskop za SREDU, 25. avgust: Blizanci, LJUBAV vam je na “klimavim nogama”, Rakovi, pod hitno povedite računa o ZDRAVLJU!

Ovan 

Danas najvažnije deo su  finansije, bićete okupirani do kraja dana. Imaćete izazov a što se tiče posla i bićete srećni zbog toga. Ne zamerite partneru što je nervozan i što ne može da se posveti maksimalno vama.. Zdravlje je odlično. 

Bik 

Za vas je najbitnije da budete posvećeni sebi i svojoj poslovnoj strani. Raščistiti odnose u krugu porodice da ne bi doživljavali ponovne sukobe narednih dana. Situacija u ljubavi je jako stabilna. Mogući problemi sa zubima. 

Blizanci

Na poslovnoj strani je jaka konkurencija i imaćete sukoba zbog toga. Ljubavna strana je veoma nezadovoljna vašim ponašanjem a na vama je da odlučite šta ćete uraditi sa tim. Zdravstveno stanje je vam je odlično. 

Rak 

Danas ćete imati priliku da birate stranu kada je u pitanju posao što nimalo vam neće biti lako. Partnerski odnos vam daje podršku.  Zdravstveno stanje vam je poljuljano obratite pažnju na ishranu narednih dana. 

Lav 

Jedna sjajna ideja vam je u glavi i to će se odraziti na vaš odnos sa ljudima oko vas. Posao može da trpi, potrudite se da budete fokusirani na ono što radite. Partner može biti danas veoma zatvoren emotivno. Do kraja dana lepe vesti iz inostranstva. 

Devica

Do kraja dana ste veoma pod utiskom sastanka od prethodnih dana. Osoba rođena u znaku Ovna vam daje jako dobre informacije u vezi posla i to vas veseli. Imate u uspeh kod suprotnog pola posebno ako ste slobodni emotivno. Problemi sa rukama. 

Vaga

Dan je odličan da započnete stvari koje se odnose na popravljanje odnosa u krugu porodice. Već neko vreme vas to pogađa posebno zbog  mlađeg član porodice. Obratite pažnju na kičmu. 

Škorpija

Bićete zauzeti tokom dana poslovno i to može da se odrazi na vaše unutrašnje raspoloženje.. Imate jako dobre odnose sa ljudima sa kojima sarađujete što vam pomaže da završite poslove mnogo brže. Stiže vam podrška od strane partnera koju ne očekujete. 

Strelac

Potrudite se da danas razvijati toleranciju jer to vam je najbitnije u vezi posla. Do kraja dana dobre vesti iz inostranstva od osobe u znaku Ovna. Ljubavna situacija je veoma dobra. Partner vam daje potpunu podršku. Čuvajte se prehlade. 

Jarac

Danas ćete sarađivati sa osobom u znaku Ribe što vam može olakšati budući poslovni projekat.

Finansijski ste stabilni što je veoma bitno da ostvarite ono što ste naumili. Obratite pažnju na imunitet. 

Vodolija

Imaćete odlične ideje u vezi jedne poslovne saradnje sa osobom rođenom u znaku Lava. Možete da se oslonite na sebe jer izuzetno ste upućeni u to što se radi. Partner je veoma nestrpljiv da čuje neke vaše nove planove. Odmarajte više. 

Ribe 

Danas se ne oslanjajte na bilo koga u vezi posla. Pokušajte da sve završite samostalno i na vreme. Partnerski odnos je veoma nestabilan. Do kraja dana izazovne vesti iz inostranstva u vezi puta. 

 

ODUSTANITE! Ova tri znaka će UVEK da vas VARAJU