in

Dnevni HOROSKOP za SREDU, 15. septembar: ŠKORPIJE – ljubavna veza veoma nestabilna, JARČEVI – za vas je ovo veoma ČUDAN dan

Ovan 

Popodne cete imati puno obaveza i previse za vaš pojam što se tiče posla. Ljubav je stabilna i to vas raduje. Porodica vas opterecuje svojim obavezama. Zdravlje dobro. 

Bik 

Tvrdoglavo ćete braniti svoje emocije pred partnerom. Ljubomora je veliki problem u narednom periodu. Budite spremni na razgovor. Zdravlje je odlično. 

Blizanci

Danas je veoma važno da budete tamo gde je vama dobro. Nemojte se previse uzbudjivati i praviti sebi probleme posebno kada je u pitanju ljubav. Problemi sa glavoboljom. 

Rak 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi posla. Pokusajte da se koncentrišete što se tice ljubavnih dilema. Porodica vas opterecuje svojim planovima. Zdravlje je odlično. 

Lav 

Vaša potreba da budete u skladu sa sobom je danas veoma naglašena. Posao vas umara. Novac stiže sa više strana. Mogući problemi sa kičmom. 

Devica 

Budite u dosluhu sa prijateljima i na taj način ćete uspeti da se ostvarite na najbolji mogući način. Poslušajte osobu koja je u znaku Ovna u vezi novca i troškova. Ljubav je stabilna. 

Vaga 

Ovo je idealan period da se vidite sa partnerom i da objasnite neke stvari. Ovo se najviše odnosi na ljubavne odnose iz vaše prošlosti. Budite spremni na kompromis. Nervna napetost. 

Škorpija 

Vaša snaga se nalazi u tome što ispričate i kažete drugima posebno kada je u pitanju poslovna stranu. Finansijski plan napokon je bolji i to vas ohrabruje da razmišljate o novim poslovima. Ljubavna veza je veoma nestabilna.

Strelac 

Do kraja dana povoljne vesti i nove informacije u vezi osobe u znaku Jarca. To je neko sa kim ste poslovno ali i emotivno povezani. Problemi sa zubima. Posetite zubara.

Jarac 

Ovo je veoma čudan dan jer ćete imati priliku da otvoreno pokažete svoje mišljenje o ljudima koji su vam bliski. Do kraja dana mogući poziv iz inostranstva. 

Vodolija 

Vaša snaga se nalazi u potrebi da budete snažni i jaki. Posebno se ova vaša snaga odnosi na posao i ono što zavisi od vas. Ljubavni život može da bude bolji ali to zavisi od vas. 

Ribe

Tvrdoglavo branite svoje stavove i svoja mišljenja u krugu porodice. Ljubav je velika podrška i to vam daje nadu i vetar u ledja. Zdravlje je odlično. 

 

Oni su MALERI nad malerima: Mnogi će pomisliti da su ova TRI znaka "ukleta" koliko im ništa ne ide od ruke