in

Dnevni horoskop za ponedeljak, 16. januar: Vage, čuvajte se Blizanaca, Jarčevi, mogući su zdravstveni problemi

 

Ovan 

Vi ste danas pod velikim pritiskom zbog nezavršenih poslova. Zbog toga ste veoma negativno i to utiče na vaše raspoloženje sa ukućanima. Zdravlje je stabilno. 

Bik 

Mesec aktivira vaše polje komunikacije i obratite pažnju na to kakav utisak ostavljate na druge. Ljubavna situacija je nestabilna zbog vaše potrebe da budete posesivni. Vodite računa o kičmi. 

Blizanci

U narednih nekoliko dana od vas zavisi kako će se stvari odvijati na planu posla. Do kraja dana stiže on povoljni informacije u vezi svega onoga što ste planirali u vezi vas i vaše dece. 

Rak 

Budite spremni na kompromis jer to je jedini način da se spasite od problema u vezi novog posla. Ljubavna situacija je stabilna zahvaljujući vašoj brzoj reakciji. U znaku Lava vam je velika poslovna prepreka. 

Devica 

Danas ste previše tvrdoglavi i ne umete da se dobro organizujete što inače vaša osnovna vrlina. Čuvajte se osobe u znaku Jarca jer želi da izvuče od vas  mnoge informacije u vezi posla. 

Vaga 

Do kraja dana obratite pažnju na moguće probleme u komunikaciji sa osobom u znaku Blizanaca. Merkur stvara dobru osnovu za pregovore kada je u pitanju partnerski odnos. 

Škorpija 

Ne donosite nagle odluke i budite spremni na poslovnu saradnju iako vam nije do toga. Mogući problemi sa kičmom zato povedite računa o načinu sedenja i o načinu spavanja. 

Strelac

Ovo je savršen dan da se pozabavite stvarima iz vaše prošlosti posebno kada je u pitanju ljubav. Partnerski odnos od vas zahteva da se tome postaviti te mnogo više nego do sada. 

Jarac

Situacija u kući je mirna zahvaljujući vašoj intervenciji. Vaš način i stil razgovora doprinosi da se svi članovi osećaju jako dobro. Mogući problemi sa stomakom. 

Vodolija 

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Lava i to vas može dovesti do veoma kritične tačke. Čuvajte se sebe i naglih reakcija i odluka. Svaka odluka je važna ali ne u ovom trenutku. 

Riba 

Naučite da kažete Ne i da umete da iskoristi svoje emocije za praktičnu stranu svega što vam se dešava. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi puta. 

BONUS VIDEO