in

Dnevni HOROSKOP za PETAK, 8. oktobar: OVNOVI danas imaju jaku podršku, a BIKOVI spremite se na ozbiljan razgovor u vezi POSLA

 

Ovan 

Vama je danas veoma izražena potreba da se dobro organizujete u vezi svojih obaveza. Partner je dobra podrška. Obratite pažnju na ishranu. 

Bik 

Do kraja dana budite spremni na razgovor sa osobom u znaku Ribe, jer od toga zavisi mnogo u vezi poslovne budućnosti. Porodica vam je podrška. Glavobolja je dominantna tokom večeri. 

Blizanci

Tvrdoglavo ćete braniti svoje mišljenje u odnosu sa partnerom. Porodični odnosi su veoma komplikovani. Posao vam je veliko opterećenje. 

Rak 

Emotivno ste stabilni i sve tokom dana vam je veoma olakšano. Nemate osećaj težine i možete veoma lako da se dogovarate o svemu sa svima. 

Lav 

Današnji dan iskoristite da sve uradite onako kako treba u vezi dogovorenog posla. Tokom dana mogući su problemi sa krvnom slikom.  Obratite pažnju na nesanicu koja može da vas muči. 

Devica 

Danas ćete biti veoma nervozni i napeti i okrenite se sebi. Nemojte ispunjavati tudje zahteve posebno kada je u pitanju posao i obaveze. Mogući problemi sa kičmom. 

Vaga 

Veoma bitne informacije stižu do vas u vezi novih planova u vezi poslovne saradnje. Osoba u znaku Ovna vam može biti neko ko vas jako iritira. Čuvajte se prehlade. 

Škorpije 

Tokom dana mogući poziv od osobe u znaku Ovna. To je poslovna obaveza koja vas čeka već neko vreme. Ljubavna situacija je veoma nejasna. Zdravlje je odlično. 

Strelac

Veoma nejasno stanje osećate u vezi posla i u vezi novca. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva. Partner je veoma stabilan u vezi vašeg odnosa. 

Jarac 

Danas je veoma važno da se okrenete sebi i svojim potrebama. To nije mnogo uobičajeno za vaš karakter. Zdravstveno stanje je stabilno i to vas čini posebno smirenim. 

Vodolija 

Danas ste veoma nervozni zbog drugih. Čuvajte se emotivnog odnosa jer možete pasti pod utiskom drugih, posebno kada je u pitanju ljubav. Zdravlje je odlično. 

Riba

Tokom dana imaćete nekoliko razgovora sa potencijalnim kupcima, što će vas dodatno nervira. Poslovno ćete biti veoma nervozni. Zdravlje je stabilno. 

Dnevni horoskop za NEDELJU, 15. avgust: Device, stižu ODLIČNE vesti, Bikovi, budite na OPREZU!