in

Dnevni horoskop za PETAK 8. april: Bikovi, očekuju vas PROBLEMI na ljubavnom polju, Device, stižu vam vesti o NOVCU

Ovan 

Vaša potreba da se nametnete je veoma jaka i to vas odredjuje narednih nekoliko dana. Poslovno ste aktivirani i to vam daje snage. Što se tiče zdravlja obratite pažnju na ishranu. 

Bik 

Današnji sastanak sa osobom u znaku Vage vam je jako važan i bitan. Posebno je zanimljivo što ćete biti veoma dobro raspoloženi zbog poslovnog projekta. Ljubav vam je u problemu. Problemi sa glavoboljom. 

Blizanci 

Vaša potreba da komunicirate sa svima oko sebe može vam biti velik teret i opterecenje. Imaćete iznenadan poziv na razgovor sa osobom u znaku Ovna koja ima veze sa inostranstvom. Partnerski odnos je veoma nestabilan. 

Rak 

U narednih nekoliko dana kasniće neko sa poslom i to će vas jako nervirati. Budite spremni na saradnju jer vam je to mnogo bitnije. To je osoba koja nije i ranije bila posvećena. Zdravlje je odlično. 

Lav 

Vaša potreba da dominirate nad partnerom je danas veoma izražena i to vas raduje. Uzivate da budete “svoj na svome”. Pokušajte da budete tamo gde su vaša ocekivanja. 

Devica 

Potražite dodatno objašnjenje za sve ono što vam je nejasno s poslovne strane. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi novca. Moguci problemi sa nogama. 

Vaga 

Vi ćete ovih dana povoljno odreagovati na nove poslovne vesti koje se tiču vas i vaseg rada. Do kraja dana moguce je da ce partner imati svoju epizodu i to zbog neke gluposti. Probajte da se držite sebe i svojih stavova. 

Škorpija 

U ovom periodu najvažnije je da se vidite sa ljudima sa kojima se dugo niste videli. Poslušajte savet osobe u znaku Ovna u vezi ljubavnih problema. Ali svakako je važno da imate svoj stav. 

Strelac 

Ovaj dan je pod uticajem drugih što nije svojstveno vama jer ste vi uvek jako samostalni i nezaboravni. Dopustili ste da na poslovnom planu drugi odrade sta treba. Zdravlje je odlično. 

Jarac 

Tokom dana imaćete nekoliko sukoba, ali ćete uspeti sve da rešite. U narednom periodu potrebno je omogućiti sebi da uzivate posebno u planiranju novih planova. Partner je zadovoljan vasim ljubavnim odnosom. 

Vodolija 

U ovom periodu najvažnije je da se okrenete sebi i svojim obavezama. Posebno će poslovna strana biti veoma istaknuta. Muči vas jedan razgovor koji je već bio sa osobom u znaku Ovna. 

Ribe 

U ovom danu potrudite se da sebi ostvarite svoj mir i svoje unutrašnje raspoloženje. Vas odnos sa partnerom i sa svojom porodicom je nesto sto je najbitnije. Zdravlje je stabilno. 

BONUS VIDEO