in

Dnevni HOROSKOP za PETAK, 5. novembar: Bikovi, mogući problemi s partnerom, Blizanci, mogući problemi sa zubima

 

Ovan 

Ovo je idealan dan za odmor i treba ga maksimalno iskoristiti. Posvetite se sebi. Do kraja dana mogući problemi sa kičmom. 

Bik

Tvrdoglavo branite svoje stavove u vezi. Partner vam je velika podrška, ali se osećate veoma loše zbog njegovog jučerašnjeg nerazumevanja. Zdravlje je odlično. 

Blizanci

Ovo je dan za odmor ali imate mnogo obaveza do kraja dana. Probajte da se odmarate više i da dobro raspodelite poslovne planove. Mogući problemi sa zubima. 

Rak

Porodica vam je velika podrška za sve odnose na poslu tokom dana. Vaša energija će biti problematična tokom večeri. Nemojte biti previše okrenuti drugima. 

 

Lav 

Danas se okrenite sebi i svojim zahtevima posebno kada je u pitanju poslovna strana. Što se tiče ljubavi aktiviraju se problemi iz prošlosti. Sa zdravljem se ne igrajte, obratite pažnju na probleme sa kičmom. 

Devica 

Ovo je idealna prilika da se danas završi nešto što ”  vučete “već neko vreme na poslovnoj strani. U ljubavi nema promena iako ste već neko vreme usamljeni. Zdravstveno stanje je odlično. 

Vaga 

Mesec aktivira vaše poslovne sposobnosti i imaćete jako dobre rezultate na planu posla. Saradnici vam veruju i to vas jako raduje. U krugu porodice mogući problemi zbog novca. Čuvajte se prehlade. 

Škorpija 

Vaše emocije su veoma istaknute posebno kada je u pitanju odnos sa partnerom. Što se tiče posla do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Lava. Moguć je put do kraja nedelje u vezi posla.

Strelac

Vaša potreba za slobodom danas dolazi do izražaja što se tiče partnerskog odnosa. Član porodice vas opterećuje svojim problemima. Zdravstveno stanje je stabilno.

Jarac 

Mogući su problemi zdravstvenog tipa što se tiče kičme. Poslovna situacija je stabilna i možete se osloniti na svoje saradnike. Tokom dana lepe vesti od strane partnera. 

Vodolija 

Današnji dan iskoristite za rešavanje problema iz prošlosti u krugu porodice. Budite dosledni u svojim odlukama što se tiče posla. Zdravstvena situacija je odlična. 

Riba 

Vaša energija je danas veoma slaba pa se potrudite da odmarate što više. Poslovna strana može da bude izvor stresa ali potražite pomoć saradnika. Osoba u znaku Lava vam je velika pomoć u poslovnom smislu.

Dnevni HOROSKOP za ČETVRTAK, 25. novembar: Blizanci. stižu baš one vesti koje ste čekali, Ribe, sledi ono što nikako ne volite!