in

Dnevni HOROSKOP za PETAK, 24. septembar: Ribe, ovo je vaš DOBAR dan, Škorpije, očekuju vas problemi!

Ovan 

Danas ste veoma nervozni zbog grubih reci saradnika. Pokušajte da to razumete jer je to jedini način da prevazidjete moguće probleme na poslu. Partnerski odnos je stabilan. Situacija u kući se popravlja zbog vašeg angažovanja. 

Bik 

Potrudite se da budete tačni i konkretni što se tiče poslovnih ponuda. Osoba u znaku Ovna vam je velika podrška što se tiče budućih poslovnih planova. Zdravstveni problemi su minorni.

Blizanci 

Do kraja dana obratite pažnju na komunikaciju sa ljudima iz neposredne okoline. Moguće su problemi na poslu zbog vaše površnosti. Mogući problemi sa kičmom. 

Rak 

Petak je idealan dan da se posvetite sebi i svojim željama i planovima. Ne dozvolite da vam porodične obaveze preuzmu veliki deo dana. Zdravstveno stanje je stabilno ali obratite malo pažnje i na ishranu.

 

Lav 

Vaša energija je veoma dominantna i imaćete utisak da od vas sve zavisi posebno kada su u pitanju poslovni odnosi. Suprotna strana vam je velika konkurencija u vezi posla. Nervna napetost. 

Devica 

Do kraja dana osećate pritisak zbog poslovne situacije posebno od strane osobe rođene u znaku Ovna. Ljubavna situacija je komplikovana i traži od vas da se dodatno angažujete. Budite dosledni i sačuvajte svoje mišljenje

Vaga 

Vaša snaga je u vašoj diplomatiji i to će vam najviše pomoći kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Jedan član porodice vas opterećuje svojim problemima. Na vama je da napravite kompromis i da prestanete na neki vid saradnje. 

Škorpija 

Što se tiče razgovora na poslovnoj strani imaćete nekoliko dobrih dogovora. Budite dosledni svemu onome što ste rekli kada je u pitanju ljubavni odnos. Zdravstveno situacija je pod uticajem mogućih problema sa sinusima. 

Strelac 

Potrudite se da zaboravite loše reči od pre nekoliko dana naročito kada je u pitanju odnos sa partnerom. Do kraja dana na lepe vesti u vezi nekih događaja u krugu porodice. Obratite pažnju na ishranu. 

Jarac

Tokom dana imaćete nekoliko bitnih informacija u vezi posla i u vezi novčanih transakcija. Nećete biti skroz zadovoljni sa onim što ćete čuti ali bolje je da se s tim pomirite. Ljubav je danas na velikom ispitu. Problemi sa zubima. 

Vodolija

Mesec danas aktivira vaše polje saradnje sa ljudima što će vama vrlo teško pasti jer ste željni da se povučete. Potrebni ste sami sebi a partner neće razumeti vašu potrebu. Dobre vesti u vezi kredita.

Ribe 

Ako imate nameru da pokrenete nešto novo što se tiče posla ovo je idealan dan za to. Partnerski odnos je nestabilan i predstoji vam velika rasprava do kraja dana. Zdravstvena situacija je stabilna. 

 

KO BI REKAO?! Ove HOROSKOPSKE kombinacije su NAJBOLJI roditelji!