in

Dnevni horoskop za PETAK, 10. septembar: Bikovi će se danas fokusirati na sebe i svoje potrebe, Škorpije očekuju vesti u vezi NOVCA

Ovan 

Ovo je idealan dan za odmor ali imate i poslovni obaveza koje morate da završite. Ljubav je stabilna ali vi niste zadovoljni sobom. Problemi sa zubima. 

Bik 

Danas cete se okrenuti prema sebi i svojim potrebama. Nece vas niko interesovati. Posebno se ovo odnosi na ljubavne probleme koje aktivira partner. Problemi sa kičmom. 

Blizanci

Ovo je idealan period da se vidite sa ljudima sa kojima niste dugo. To ce vam vratiti snagu i optimizam. Do kraja dana lepe i povoljne vesti u vezi novca od osobe u znaku Ribe. 

Rak 

Danas je veoma nestabilan dan jer ćete imati priliku da se pokažete u ne bas sjajnom svetlu. Posebno se ovo odnosi na posao. Sačuvajte ugled svoj i izbegavajte svadje. 

Lav 

Budite sigurni da je danas dan da uradite nesto i za druge mada ste u poslednje vreme veoma egoistični. Ovo se posebno odnosi na ljubavne odnose. Problemi sa pritiskom. 

Devica 

Poseban je ovo dan jer ćete poslovno dobiti pohvalu i mogucnost da napredujete. Partner nije najbolje raspoložen. Zamera vam mnogo toga iz prošlosti. Moze doci do vaseg prekida. 

Vaga 

Do kraja dana povoljne vesti iz kruga porodice, posebno u vezi novca koji dugo čekate. Ljubav vam otvara sva vrata i osećate se dobro zbog svega toga. Problemi sa stomakom. 

Škorpija 

Početak dana je pod utiskom dobre volje i ljubav prema slobodi. Možete da se posvetite sebi i svom unutrašnjem biću. Povoljne vesti iz inostranstva u vezi novca. 

Strelac

Vaša potreba da dominirate nad partnerom je danas veoma izražena. Pokušavate da se bolje organizujete u vezi novca i posla. Stiže vam podrška od osobe u znaku Ribe. 

Jarac 

Budite spremni na sve kada je u pitanju odnos u ljubavi ali i u krugu porodice. Od vas se danas očekuje nemoguce. Mogući su sukobi upravo zbog toga. Ljubav je stabilna. 

Vodolija

Saznaćete da je sve u redu kada je u pitanju problem na poslu. Stiže vam podrška od osobe u znaku Ribe. Podržite partnera u odlukama u vezi posla. Problemi sa zubima. 

Ribe 

Ovo je bitan dan za odmor i organizujte se što bolje. Moguć je put van zemlje ili kraća destinacija. Budite dosledni sebi i očuvajte svoj mir. Ljubav je u porastu. 

Šta vaše USNE "govore" dok vi ĆUTITE: Jako ste OSEĆAJNI i ljubazni, imate izražen RODITELJSKI instinkt ili ste izuzetno ODGOVORNI