in

Dnevni HOROSKOP za NEDELJU , 24. oktobar: Škorpije, jedan Ovan vam donosi dobre vesti, Lavovi, SUKOBI su neizbežni!

Ovan

Potrudite se da budete opušteni tokom današnjeg dana u vezi partnerskog odnosa. Jako vam je bitna podrška partnera. Problemi sa zubima.

 

Bik

Vaša potreba da budete u pravu i da se osećate dobro zbog toga, to dominira tokom dana. Porodica vam zamera što niste iskreni do kraja. Prehlada. 

Blizanci 

Vaša energija je veoma nestabilna i osećate problem sa kičmom. Provedite vreme sa sobom i odmarajte. Sve može da sačeka. Ljubav je velika podrška. 

Rak 

Emotivno ste stabilni i to je ono što je jako važno. Ništa vas drugo ne zanima što se tiče posla i poslovnih obaveza. Budite spremni na razgovor sa osobom u znaku Ovna u vezi novca.

Lav

Tokom dana mogući su sukobi unutar porodice i vi ćete biti deo toga. Pokušajte da se distancirate. Zdravlje je odlično. 

Devica 

Vaš odnos prema zdravlju je danas veoma naglašen. Imate veliku potrebu da se bavite svojim željama i potrebama. Ugodite sebi maksimalno. 

Vaga

Vi ste danas posebno raspoloženi za razgovor i za druge ljude. Bićete okruženi dragim ljudima i to će vas emotivno ispuniti. Moguć je dogovor u vezi posla sa osobom u znaku Ovna. 

Škorpija 

Ovo je dan koji je idealan za neke nove poslovne planove i analize. Odnos sa partnerom je veoma nestabilna. Potrudite se da razgovarate. 

Strelac 

Budite otvoreni za sve vrste poslovnih dogovara i to će vam se isplatiti. Stiže vam novac tokom večeri. Problemi sa glavoboljom tokom dana. 

.

Jarac 

Velika je čast poznavati neke ljude i to će vam danas biti prioritet. Prijatelj u znaku Ovna vam daje ” vetar u ledja ” u vezi bitnog životnog stava. 

Vodolija 

Danas je veoma važno da budete tamo gde je partner. Njegova sigurnost je na prvom mestu i time ćete biti veoma preopterećeni. Zdravlje je odlično. 

Riba 

Emotivni odnos je veoma nestabilan ali vi ne vidite način kako to da popravite. Do kraja dana povoljne vesti iz kruga porodice u vezi nekog putovanja. 

 

Kakve vesti za Lavove, a tek Device kad čuju šta ih čeka: Ovo je HORSKOP do kraja SEPTEMBRA!