in

Dnevni horoskop za NEDELJU, 15. januar: Lavovi, očekujte povoljne vesti na LJUBAVNOM PLANU

 

Ovan 

Tokom dana pokušajte da se odmarate više. Nedelja je dan kada možete partnerski odnos da dovedete u balans. Da sve bude po vašem. 

Bik 

Danas povedite računa o tome kako se osećate i koliko vam prija društvo drugih. Jedan telefonski poziv može promeniti tok vašeg poslovanja. Glavobolja. 

Blizanci

Mars u Blizancima usmerava vas ka otvorenim komunikacijama sa ljudima oko sebe. Zbog kvadrata sa Neptunom bićete razdražljivi. Novac vam stiže iz inostranstva. 

Rak 

Mesec aktivira vaše polje poslovne komunikacije i donosi vam nove poslovne mogućnosti. Vama je samo vazno da se psihički spremite za sve te izazove koje vas očekuju u narednom periodu. 

Lav 

Današnja situacija u kući je veoma inspirativna za vas i kako ćete reagovati na neke sukobe mišljenja koji su neminovni. Do kraja dana povoljne vesti u vezi vašeg zajedničkog plana sa partnerom. 

Devica 

Danas ste veoma dobro raspoloženi zbog uticaja drugih ljudi. To su uglavnom ljudi koji žele da vam pomognu i da vam daju podršku ali vi volite da se oslonite na sebe i na svoje sposobnosti. Problem sa pritiskom. 

Vaga 

Nedelja je savršen dan da napravite pauzu u odnosu sa svima. Probajte da se izolujete od drugih i da se emotivno stabilizujete. Poslovno okruženje vam nije prijalo i to posebno osoba u znaku Lava. Naučite da kažete ne. 

Škorpija 

Tokom ovog dana bićete veoma ponosni na svoje saradnike i na period koji je iza vas. Podršku dobijate sa više strana i to je ono što niste očekivali. Zdravlje je odlično. 

Strelac

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Device. Nećete moći da izadjete iz okvira onoga što vam je neko zacrtao u poslovnom smislu. Čuvajte se prehlade. 

Jarac

Mesec aktivira vaše polje poslovne saradnje i aktivnosti. Ceo dan ste veoma aktivni zahvaljujući vašoj tvrdoglavosti da se pokažete drugima. Ambicije su vam nepresušan izvor. 

Vodolija 

Do vas je kako ćete reagovati na neke odnose u porodici. Ne želite da se mnogo trudite oko stvari koje vas blokiraju. Novac vam je velika prepreka jer ga dovoljno nemate. 

Ribe

U narednih nekoliko dana bićete optereceni sobom i svojim potrebama. To je ono što vas već neko vreme nervira kod partnera ali niste uspeli da to ispravite i kod sebe. 

BONUS VIDEO