in

Dnevni horoskop za četvrtak, 5. januar: Jarčevi, ovo je vaš momenat, Vage, prestanite da idealizujete stvari

 

Ovan 

Danas ste pod utiskom drugih ljudi posebno kada su u pitanju poslovne konsultacije. Do kraja dana potrebno da donesete jako važno odluku u vezi poslovnog puta. Zdravlje je stabilno. 

Bik 

Vaša situacija u krugu porodice je veoma napeta i to vas dodatno uznemirava. Vaša ljubavna priča dobija veoma ozbiljan oblik i to vas uznemirava. Nije vam jasno kako da se postavite prema partneru. 

Blizanci

Komunikacija sa partnerom je veoma nejasna zbog vaše potrebe da se povučete na izvesno vreme. Budite svesni, svaka vaša odluka može da bude veoma pogrešno shvaćena. Čuvajte se ogovaranja. 

Rak 

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju odnosi sa partnerom i zato je najbolje da rešenje odložite na neko vreme. Poslovna situacija je stabilna zahvaljujući vašim sposobnostima. 

Lav 

Danas ste borbeniji nego inače i to zahvaljujući vaše potrebe da se borite za sebe i za druge. Ljubavna situacija je nestabilna jer partner ne želi da se pomiri sa vašom neozbiljnom odlukom. Do kraja dana imaćete veoma stresan razgovor sa partnerom. 

Devica 

Pokušajte da ne donosite nagle odluke kada su u pitanju odnosi u krugu porodice jer najmlađi član porodice je veoma u problematičnim stanju. Sačekajte da se neke stvari same od sebe pokrenu, posebno u vezi inostranstva..

Vaga 

Ovo je veoma nestabilan period za transformaciju i novčane naknade, sačekajte sledeću nedelju da se posvetite tome kako je potrebno. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi poslovnih planova. 

Škorpija 

Situacija sa partnerom je veoma kritična a vama se to ne može objasniti. Ne želite da prihvatite da ste krivi i da ste mogli i drugačije da rešite neke stvari. Čuvajte se lažnih informacija. 

Strelac 

Sam početak dana je porodicom lošeg sna i to sve odražava na vaše raspoloženje. Nećete moći da donesete dobre odluke kada je u pitanju posao i poslovni planovi. Do kraja dana povoljne informacije u vezi partnera. 

Jarac 

Ovo je veoma specifičan dan jer ćete biti pod jakim utiskom poslovnih ambicija. Sklopićete veoma zanimljiv ugovor sa inostranstvom u vezi poslovne saradnje za narednih mesec dana. 

Vodolija 

Sam početak dana obećava jer ćete imati zanimljive razgovore sa ljudima na poslu. Ljubavna situacija nestabilna i najbolje je da odložite razgovor sa partnerom. Problemi sa pritiskom. 

Ribe

Jedna reč je dovoljna da vaš partner se okrene protiv vas. Čuvajte se vaših emocije i pokušajte da obuzdate vaše nekontrolisane reakcije. Mogući problemi sa organima za varenje.