in

Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 2. septembar: Device će osećati nervnu napetost, a Jarčevima imaju problema sa novcem

Ovan 

Dan je stvoren za ljubav i radost. To se posebno odnosi na emotivnu stranu i partnera. Posao je u drugom planu. Budite u tome do kraja dana. Zdravlje je najbitnije da je pod uticajem ovog raspoloženja..ž

Bik 

Danas ste veoma nervozni i napeti zbog privatnih razloga. Posao ce trpeti zbog toga. Novac stiže iz inostranstva do kraja dana. Emocije su van kontrole. Problemi sa glavoboljom. 

Blizanci

Zdravlje vam je najugroženije jer osećate pritisak danima zbog posla i to se odražava na vas osecaj mira. Partner vam je podrška i to ce vas usrećiti. Budite mudri i ne ulazite u sukobe. 

Rak

Ovo je dan za odmor ali nece moci da to uradite. Imate jako puno obaveza i nece moci dobro da se organizujete. Do kraja dana mogući problemi sa novcem . Zdravlje je stabilno. 

Lav 

Vaša snaga je danas veoma naglašena i od vas sve zavisi

 Koliko god da je tesko uspećete da savladate sve sto vam stane na put. Ljubav vam daje krila. Osećate se dobro. 

Devica 

Opterećenje sa poslom i sastancima tokom celog dana, što vas ispunjava jer vi zaista jeste znak koji se snalazi u poslu..Budite mudri i spremni na saradnju sa svima. Nervna napetost. 

Vaga 

Ovaj dan treba iskoristiti da sređujete svoje emocije  i odnose jer  Mesec aktivira vaše polje odnosa. Do kraja dana dobre vesti iz inostranstva. Podrška osobe u znaku Ovna. Problemi sa glavoboljom. 

Škorpiona

U medjuljudskim odnosima vaša tvrdoglavost dolazi do izražaja. Budite spremni na razgovor i ako vam nije do toga. Poslušajte savet partnera i necete se pokajati. Zdravlje je stabilno. 

Strelac 

Vaše pravo je da znate sve što se tiče posla i poslovnih obaveza. Bitno je da imate dobru saradnju sa svima jer od toga zavisi posao. Ljubav je u stagnaciji. Moguce su zubobolje.

Jarac 

Vaša ambicija je da danas ostvarite mnogo toga posebno ako ste na odgovornoj poziciji. Novac je problem jer ne stize onako kako ste očekivali. Ljubavne sukobe do kraja dana. Zdravlje je odlično. 

Vodolija 

Vaša potreba da dominirate biće veoma izražena i imaćete jedan sukob mišljenja na poslu. Emocije su u porastu pa i vasa potreba za ljubavlju. Zdravstveno se osećate preumorno.

Ribe 

Pod jakim ste utiskom zbog odnosa na poslu, nije vam lako da razumete druge i njihove odnose. Na vama je da sebe čuvate i da se ne nervirate. Partner je fizički blizu ali mentalno daleko. Zdravlje je dobro. 

 

Novembar donosi preokrete: Horoskopski znak koji će imati PUN NOVČANIK i krevet do početka decembra