in

Dnevni HOROSKOP za ČETVRTAK, 11. novembar: Device, stižu DOBRE vesti iz inostranstva, Jarčevi pripremite se razgovor sa jednim vodenim znakom!

Ovan 

Danas ste veoma nervozni zbog drugih ljudi. Potrudite se da se ne nervirate previše.  Ljubav vam je stabilna. Zdravle je odlično. 

Bik 

Tokom današnjeg dana bićete jako zadovoljni svojim poslovnim planovima. Ljubavna situacija se popravlja. Glavobolje zbog drugih. 

Blizanci 

Planeta Merkur vam aktivira polje komunikacije i to je posebno važno u odnosu sa poslovnim partnerima. Imate puno kućnih obaveza. Do kraja dana moguća prehlada. 

Rak 

Tokom prepodneva moguce lepe vesti od osobe u znaku Ovna u vezi buduće poslovne saradnje. Novac stiže do kraja dana iz inostranstva. 

Lav 

Današnji sastanak na poslu je veoma značajan za vašu dalju karijeru. Podrška stiže od osobe u znaku Ribe. Ljubav je u stagnaciji i to vas brine. Prehlada.

 

Devica 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi posla. Bićete veoma zadovoljni današnjim danom zbog poslovnog novog projekta. Imunitet vam je slab. 

Vaga 

Do kraja dana pokušajte da se okrenete sebi i svojim potrebama. Moguć sukob sa osobom u znaku Ovna na poslu. Zdravlje je odlično. 

Škorpija 

Ljubav je stabilna i to je ono što vas najviše zanima tokom dana. Ništa drugo vas ne interesuje. Zdravlje je pod uticajem problema sa pritiskom. 

Strelac 

Potrudite se da se posvetite sebi i svojim željama. Ovo je dan kada možete da organizujete vreme za sebe i svoje prijatelje. Mogući problemi u komunikaciji sa partnerom. 

Jarac 

Budite spremni na razgovor sa osobom u znaku Ribe. To vam je veoma bitna stavka u poslovnoj karijeri. Do kraja dana povoljne vesti iz kruga porodice. 

Vodolija 

Tokom dana moguće je da nadjete način kako da rešavate neke probleme iz prošlosti. Porodica vam je velika podrška. Zdravlje je odlično. 

Ribe 

Vaša snaga je u stagnaciji odnosno potrebno je da se malo povučete od kruga prijatelja i poslovnih saradnika. Potreban vam je mir. 

 

Ova TRI znaka troše NOVAC kao da SUTRA neće svanuti novi dan: Da li ste i vi među njima?