in

Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 03. februar: Bikovi dobro obratite pažnju na POSLU, dok ovaj znak NIKAKO ne sme da donosi nagle odluke danas

Ovan

Tokom današnjeg razgovora na poslu bićete veoma zadovoljni. Ljubav se smiruje i dobija svoj oblik. Partner je mnogo bolje raspoložen. Zdravlje je odlično. 

Bik 

Vaša energija je veoma nestabilna i to je ono što vas čini napetim. Pokušajte da se više koncentrišete na posao i da to završavate na vreme. Porodica vam stvara pritisak. Glavobolja do kraja dana. 

Blizanci

Vaša poruka dana je da budete opušteni u svemu a posebno u odnosu sa partnerom. Povoljan period za sve vrste poslovnih planova za budućnost. Zdravlje je stabilno. 

Rak 

Vaš odnos sa partnerom je u stagnaciji jer se ne razumete već neko vreme. Poslovna strana je stabilna i to vas čini srećnim. Zdravstveno stanje je odlično. 

Lav 

Danas obratite pažnju na ishranu jer to može da vam optereti stomak. Tokom dana moguće dobre vesti u vezi posla sa osobom u znaku Ovna. Problemi sa kičmom. 

Devica 

Danas ste pod velikim pritiskom poslovnih odnosa..Veoma ste zadovoljni jer partner je velika podrška. Donećete zajedno veliku odluku u vezi prostora gde živite. Glavobolja. 

Vaga

Danas ste dobro raspoloženi i to je ono što je jako važno. Odavno se niste bavili sobom i svojim potrebama, tako da se danas posvetite sebi. Stiže novac iz inostranstva. Mogući problemi sa kičmom. 

Škorpija 

Tokom dana imaćete nekoliko razgovora sa potencijalnim saradnicima, na vama je veliki teret. Budite dosledni sebi i svojim obavezama. Ljubav vas muči. Ne donosite nagle odluke. 

Strelac 

Tokom ovog perioda važna je vaša energija, jer ćete biti opterećeni i poslom i porodicom. Ljubav je stabilna i to je ono što vam daje podršku. Zdravlje je pod uticajem problema sa pritiskom. 

Jarac 

Budite spremni na saradnju sa osobom u znaku Ovna. Ovo bi bila pomalo neočekivana saradnja jer ste vi surovi perfekcionista. Ljubavni odnosi su veoma nejasni. Kičma vas opterećuje, vodite o tome računa. 

Vodolija 

Danas ste veoma nervozni. Budite spremni na oproštaj u partnerskom odnosu. Ovo nije vreme za sukobe. Sačekajte sledeći mesec da rešite neke novčane probleme sa osobom u znaku Lava. Zdravlje je odlično. 

Riba 

Do kraja dana povoljne vesti iz kruga poslovnih saradnika. Potrebno je da se malo više posvetite sebi i svojim potrebama. Probajte da tokom večeri uživate sa voljenom osobom. To vam je najvažnije. 

Dnevni HOROSKOP za SUBOTU, 27. novembar: Dok RIBE čekuju lepe vesti od jednog VATRENOG znaka, VAGE će se spremati za napeto veče!