in

DANAS SE ISPUNJAVAJU ŽELJE: Niz brojeva 4:4 donosi aspolutno BLAGOSTANJE ako ovo URADITE

Astrolozi i numerolozi tvrde da se broj četiri odnosi na osove kuće, korene, porodicu. Ova energija donosi talas pozitivne viracije koja povetuje sve što je blisko vama.

Četvorka u tarotu odgovara karti Cara, osobe koja osobu od autoriteta. Može se odnositi i na vas ako ste na nekom rukovodećim mestu ili težite da na to mesto stignete. Ne zaboravite da Car treba i da gradi temelje, a da broj 4 nosi jaku energiju za uvođenje stabilnosti i dostizanje ravnoteže.

Četvrti april nosi energiju brojčanog niza 4:4 što znači da donosi najviše sreće osobama koje su rođene sa bioritamski brojem dva i šet, ali svakako da svako može iskoriti ovu energiju.

Shutterstock

 

To znači da ćete unapred isplanirati ovaj dan i obavezno svoje najbliže staviti na prvo mesto. Moguće da se događaji neće odvijati onako kako ste zamislili, ali je bitno da ostanete u fokusu i u mislima onome što vam je najbitnije. 

Za sve što vam se iskomplikuje, imajte dovoljno vremena, ali svi koji budu stpljivi i pristupe tome ozbiljno, biće nagrađeni velikom srećom. Potrebno je samo razumevanje i vera da će na kraju biti sve kako treba.