in

Danas je pun MESEC U OVNU: Ovi horoskopski ZNAKOVI će naučiti VAŽNU LEKCIJU, postaće svesni svih svojih GREŠAKA

Sunce pravi opoziciju na Mesec i to je jako velika potreba da razumemo sebe i onog drugog preko puta nas.

To je najvažnija snaga da se usmeri ka sebi da bi podigli nivo svesnosti o sebi.

U astrološkom smislu opozicija je uvek okrenuta ka razumevanju koje dolazi posle suočavanja sa bolnim temama.

Sada se suočavamo sa onim što nismo rekli o sebi, sa onim što smo prećuttali. A ćutali smo jer smo naučeni da je ” ćutanje zlato ” i da pametniji popušta.

Venera u Vagi nas podseća na ljubav koju nosimo, imamo i koju dajemo. Ova Venera nas upućuje na sve te divne ljubavne odnose.

Pun Mesec je okretanje ka sebi, Ovan je znak koji aktivira sopstvo, gde JA bude na prvom mestu.

Previše je brige o drugima.

Previše je toga što smo dali svima da bi bili zadovoljni.

Dok je Venera bila u znaku Device, podsticala je kalkulisanje emocija.

Pun Mesec u znaku Ovna je taj koji nas podstiče da budemo sebi na prvom mestu, da razumemo sebe, svoje emocije i svoje želje.

Mars koji vlada ovim Mesecom je u znaku Blizanaca i to je aktiviranje petog energetskog centra i poruka je da treba PROGOVORITI, REĆI, KAZATI, SAOPŠTITI, OBJASNITI SEBE

Objasniti sebe drugima.

Mnogi će imati problem da iskažu sebe i sve ono što osećaju zbog partnerove potrebe da udje u svađu. Partnerski odnosi su veoma nestabilni u ovom periodu zbog partnerove ljubomore i potrebe da kontroliše vas i vaš život.

Oni koji su u vezi ili u braku, mogu doživeti veliki pritisak zbog osećaja krivice. Partner će se žaliti da dovoljno ne vodite računa o njemu i njegovim potrebama. Ovo će najviše osetiti rodjeni u znaku Vage i u znaku Ovna.

A svi oni koji su u solo varijanti, posebno kardinalni : Vage, Ovnovi, Rakovi i Jarčevi, oni će imati izraženu potrebu da shvate svoju vrednost i da na taj način postanu svesni svojih emocija iz prošlosti i grešaka koje su doživeli u prošlim vezama.

Više nije važno ko je kriv, ko je bio ovakav ili onakav, jedino je važno koju lekciju smo naučili i šta ćemo sa tim.