in

Čuveni TURSKI astrolog MURAT otkriva: Za ova TRI znaka od 15. oktobra kreće KATAKLIZMA i pravo MUČENJE

Lav

Za Lavove će druga polovina oktobra 2022. godine biti puna iznenađenja. Moraće da budu pažljiviji u odnosima sa ljudima koje vole, kao i da se potrude da sačuvaju brak. Svaki odnos mora da evoluira, što će biti njihov zadatak u drugoj polovini oktobra 2022. godine. Sve što su želeli vezano za karijeru se menja, postaviće nove ciljeve. Nisu isključene ni druge ponude za posao, pa čak ni promena profesije.

Devica

Device će biti u prilici da konačno razmrse složene porodične odnose i okrenu novi list. Ovo nije nešto što žele, i zbog čega će dosta patiti, ali gledano na duže staze će biti dobro za njih. Sledeći mesec će biti period velikih promena za predstavnike ovog znaka koji će morati dosta da se prilagođavaju, a što im nikako neće prijati. Astrolog savetuje da “spuste loptu” i prihvate sve što im oktobar 2022. donosi. U protivnom će samo pogoršati situaciju.

Škorpija

Škorpije će od druge polovine oktobra 2022. godine staviti na test kad je reč o porodici. Ovo se ne odnosi samo na užu familiju i partnera, već i bližu rodbinu. Moguće su promene u braku, sve zavisi od toga da li će biti spremni za kompromis ili će ponovo “udarati glavom o zid”. Druga polovina oktobra 2022. će ih naučiti da poboljšaju komunikacu sa drugima kroz brojne izazove ali i probleme na poslu. Trebalo bi da povedu računa o zdravlju.

BONUS VIDEO