in

Čuveni ASTROLOG otkriva koji DATUMI u SEPTEMBRU donose NEVOLJE: Posebnu pažnju obrati na početak meseca!

Čuveni astrolog Pavel Globa ispričao je za koje probleme i testove bi trebalo da se pripreme četiri predstavnika ZODIJAKA u septembru!

Prema rečima ovog astro stručnjaka, važno je u septembru održati ravnotežu između ličnog života i posla, inače možete izgubiti jedno ili drugo. Povoljni dani prvog jesenjeg meseca su 8, 12, 13. i 16, a nepovoljni dani su 1, 3, 4. i 6. dan septembra, prenosi Stil. 

Ovan

Početkom septembra, predstavnici ovog znaka mogu se suočiti sa teškim vremenima. Međutim, Ovan će moći da se nosi sa poteškoćama uz pomoć harizme svojstvene ljudima rođenim pod ovim znakom.

Lav

U prvom mesecu jeseni, ljudi rođeni u ovom sazvežđu mogu očekivati rešenje svakodnevnih pitanja (na primer, uređenje enterijera ili renoviranje). Ovo nije uvek lako, ali moguće poteškoće će koristiti predstavnicima ovog znaka i ojačaće odnos sa svojom srodnom dušom.

Devica

Postoji mogućnost da vas u septembru sustignu depresija, melanholija… Da biste izbegli takvu situaciju, morate svu pažnju usmeriti na posao. Ovo će pomoći da se brže reše trenutni problemi.

Vaga

Prvi mesec jeseni predstavnicima ovog znaka će predstaviti težak izbor. Biće primorani da odluče kome će posvetiti više vremena – rodbini ili prijateljima. Istovremeno, važno je ne donositi ishitrene odluke i pravilno postavljati prioritete.

Mars je u Vagi i promeniće nam živote u septembru: Blizanci i Device će doživeti nešto NEOČEKIVANO