in

Cupkaju u mestu i “streljaju” pogledom: Pripadnici ovih ASTRO znakova i nisu baš STRPLJIVI

Ipak, pripadnici ova četiri horoskopska znaka su najnestrpljivija, i zbog ovoga svima u svom okruženju dižu tenziju i to često bez adekvatnog razloga! 

Jarac

Kod Jarca sve mora uvek da ide po planu. I to najbolje maksimalno brzo. Ovaj horoskopski znak ima neverovatno visoke zahteve – ne samo prema drugima, nego prvenstveno i prema sebi. Ako nešto ne ide savršeno i tačno onako kako je Jarac zamislio – onda postaje nestrpljiv. A to može negativno da deluje na njegovu okolinu. Trebalo bi da uspori – ne mora uvek sve da bude savršeno!

Strelac

I Strelčevi spadaju među najnestrpljivije znakove. Neverovatno su ambiciozni i žele da ostvare svoje ciljeve što je moguće brže. Kad im padne na pamet neka nova ideja, odmah moraju da je sprovedu u delo. Zapravo, to je dobra karakteristika – ako se ne preteruje i ako nestrpljivost ne stoji na putu ka ostvarenju. Onda Strelčevi postaju malo nespretni. Malo više strpljenja i planiranja u miru daleko će vas odvesti!

Vaga

Vage imaju prilično puno energije i stalno su u potrazi za novim pustolovinama. Ovom znaku jako je teško da mirno sedi i ništa ne radi. To kod Vage izaziva mnogo napetosti, što se onda brzo prebaci i na njenu okolinu. Malo više opuštenosti sigurno će vam učiniti dobro!

Ovan

Kod Ovna je slična situacija kao i kod Strelca. Ako nešto utuvi u glavu, onda želi to brzo i da sprovede u delo. Ovan je jedan od najnestrpljivijih znakova – koji istovremeno može da bude i veoma neprijatan. Naime, ako želi da sprovede neki plan u delo, ne gleda na druge, nije obazriv i ne mari za gubitke. Na poslu i u privatnom životu uglavnom misli samo na sebe. Malo više opuštenosti ne bi škodilo Ovnovima, piše “Miss7”.

Ljudi rođeni u OVA ČETIRI dana u mesecu nose nešto POSEBNO, a lako ćete ih prepoznati!