in

Astrolozi tvrde da se NAJGORE SVEKRVE rađaju u ova TRI znaka: Ona će vam pretvoriti život u PAKAO, a sa jednom ćete sve moći čim steknete njeno POVERENJE

Astrolozi veruju da horoskopski znak dosta toga može da kaže o osobi, a neki od njih takođe veruju da su svekrve u određenom znaku horoskopa veoma nezgodne.

Ukoliko imate neke nesuglasice sa svekrvom, te ne možete da joj udovoljite, proverite da li je možda rođena u nekom od ova tri horoskopska znaka.

Ribe

Verovali ili ne, ali svekrve rođene u ovom znaku su veoma vezane za svoje sinove, zbog toga će i očekivati da vi služite njega kao nekog sultana! Ukoliko joj se učini da njen mezimac ne dobija adekvatnu pažnju, potrudiće se da vam zagorča svaki dan. Sve će morati da bude lepo i skladno, a njenom sinu ne sme nikada nedostajati ništa. Ako joj se zamerite, zažalićete pre nego što mislite.

Škorpija

Sama od sebe će jednog dana ustati iz kreveta i rešiće da vam zagorča aspekt života, čak iako je ni na koji način niste povredili ili uvredili. One vole da imaju kontrolu, a činjenica da njihov sin sad ima neku drugu osobu kojoj posvećuje vreme im jako teško pada.

Rak

Iza nežne majke Raka, krije se najstrašnija svekrva u horoskopu. Nemojte joj se zamerati jer sa njom nema šale. Iako vam to nije prijatno, bićete primorani da igrate po njenim pravilima. Međutim, kad budete stekli njeno poverenje, više nikada nećete imati problema.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO