in

Astrolog Dušan Veličković UPOZORAVA: Do 20. oktobra jednu stvar nikako ne biste smeli da uradite!

Astrolog Dušan Veličković govorio je o retrogradnom Merkuru, ali i otkrio ko nikada ne bi trebalo da uzima kredit.

Retrogradni Merkur je najomraženiji astrološki aspekt, svi strahuju kakve će nevolje da izazove, a poznati astrolog Dušan Veličković je na TV Prva otkrio je šta možemo da očekujemo od ove planete u narednom periodu.

On dovodi do toga da gledamo stvari i ne vidimo ih, da zaboravimo, da previdimo, da stalno nešto jurimo i tražimo… I zato tu imamo to nerazumevanje. Retrogradni Merkur još nije počeo, ali on tu stoji, biće…–  kaže astrolog i napominje da će ovaj apsekt početi tek za nedelju dana, ali pre toga Merkur stoji umestu.

DO 18. OKTOBRA BIĆE ŽESTOKO Retrogradni merkur “udara jako”, a evo šta nam donosi u poslednjih deset dana!

– Šta to znači? Da do polovine, pa čak i do 20. oktobra nije dobro vreme da se potpisuju ugovori, da se donose važne odluke, započinju veliki poslovi jer ćemo posle samo zbog toga da se kajemo – rekao je astrolog.

Astrolog napominje da mnogo veći problem pravi Mars.

– Mars je planeta problema, svađa, akcije, ludila… Kada je ova planeta u znaku Vage, a Vaga vlada brakom, može da se očekuje da će biti pojačani porodični problemi. U ovom periodu je najbolje da se možda pravite da nešto ne vidite ili ne čujete-savetuje astrolog i otkriva najbolji način da se zaštitimo od negativnog urticaja određenih aspekata.

ASTROLOG DUŠAN VELIČKOVIĆ OTKRIVA Drugi deo 2022. godine donosi veliku sreću pojedinim znakovima!

– Sve te planete su u nama, Mars nas tera na ‘gluposti’. Šta da radimo? Jednostavno da ‘povučemo ručnu’. Da ne ‘čačkamo’, da ne provociramo…- savetuje Veličković.

Astrolog je napomenuo i ko nikada ne bi trebalo da se zadužuje i uzima kredit.

“Nije svima suđeno da se obogate od tuđih para, od kredita. Ljudi koji imaju Saturna u drugoj kući ili Saturna u Biku, ja bih savetovao da nikad u životu ne uzimaju kredit, jer to je karma i njima se jednostavno ne da. Kad je reč o novcu od kredita, to je trošenje energije budućnosti”, ističe Veličković.

Oni imaju FOBIJU od LJUBAVI: Ova tri znaka vam neće DOZVOLITI da im priđete