in

Ako do sada niste pronašli LJUBAV svog života, FEBRUAR je mesec za to: Tri horoskopska znaka će imati neverovatnu SREĆU, iskoristite priliku!

Venera u Ribama, od 26. januara do 20. februara, donosi ideju potpunog otpuštanja i otkrivanja da je to otpuštanje iskreno, a zauzvrat ćemo dobiti sve što nam treba.

Povoljna energija u ljubavi i odnosima, a tranzit Venere u Ribama donosi značajne promene na emotivnom planu za određene horoskopske znakove. 

Svima će se pružiti prilika da u narednom periodu upoznaju partnera za ceo život, ali ova tri znaka će imati posebnu podršku zvezda.

Ovan

Moguće je da će se Ovnovi snažno zaljubiti, ali će istovremeno sačuvati razboritost. Uživajte u društvu, zabavljajte se, dajte sebi šansu da upoznate novu osobu. Ako upoznate partnera i zaljubite se, dajte sebi vremena i propstora da se međusobno navikenete i bolje upoznate. Vreme će vam pomoći da budete sigurniji u svoj izbor i da bolje jedno drugo shvatite, odredite šta vam je zajedničko.

Shutterstock

 

 

Vodolija

Vodolije bi trebalo bliže da pogledaju ljude iz svog okruženja. Moguće je da je vaš stari prijatelj vaša srodna duša. Prijateljska komunikacija i godine poznanstva nisu dozvolili da se ranije oseti romantična privlačnost. Razmislite o tome da svoju komunikaciju podignete na viši nivo. Pokažite da ste spremni da pružite šansu.

Ribe

Ribe će voleti i biti voljene. Venera je u vašem znaku, pa ćete konačno pronaći prava rešenja i solucije da poboljšate odnos sa voljenom osobom. Dobre vesti u februaru mogu očekivati i slobodna srca. Nisu isključene velike promene, poput preseljenja, zajedničkih planova i poboljšanja budućnosti.

BONUS VIDEO