in

11. i 12. avgusta čeka nas KIŠA METEORA: Ovim znakovima stiže KOSMIČKA oluja, poremetiće ih u potpunosti, neki će PROCVETATI, a neki POTONUTI

 

Svaki astrološki aspekt se jako dobro uklapa sa ljudskim aspektima. Ako neka planeta krene retrogradno, to znači da se i mi vraćamo u prošlost, prošle odnose, zaboravljene navike itd, piše Žena.rs

Tako i kiša meteora sama po sebi donosi neku novu jačinu. Ako bismo u tome tražili simboliku, mogli bismo reći da komete predstavljaju naše zamrznute emocije i kolektivne strahove koji izlaze na površinu kako bismo ih videli i izlečili.. Sve što smo ignorisali ili potiskivali više nećemo moći da gušimo.

Zemljani znaci (Jarac, Bik, Devica)

Ova kiša meteora bi vam mogla pomoći da se distancirate od praktičnog i krenete više u carstvo ideja i snova. Moći ćete da se vratite na zemlju i usredsredite se na to kako da sprovedete ove ideje

u dogledno vreme. Ali za sada, samo budite otvoreni za istraživanje onoga što vam je trenutno dostupno. To je takođe vreme za učenje. Vaš um može biti otvoreniji nego inače.

Vazdušni znaci (Vaga, Vodolija, Blizanci)

Za vas, ove meteorske kiše vam mogu pomoći da fokusirate svoje misli. Možete da proverite stvari sa svoje liste obaveza i da nastavite sa projektima koji su nekada ranije bili prekinuti. Mogli biste da dobijete nalet energije i zamah. Ovo je takođe vreme za druženje i možda ćete sresti ljude iz prošlosti koje dugo niste videli.

Vatreni znaci (Ovan, Lav, Strelac)

Možda je ovo vreme da se zaustavite i razmislite. Imate podsticaj da izađete, da se družite. Ipak, odvojite vreme za sebe, jer ste otvoreni za nove ideje ili realizacije koje vam se nameću. Mogli biste da ostvarite neiskorišćeni potencijal i pronađete nove načine da izrazite svoju kreativnu energiju. Prošli ste kroz tranziciju i sada je dobro vreme da odredite prioritete.

Vodeni znaci (Rak, Škorpija, Ribe)

Emocije koje su potisnute ili zamrznute mogu početi da izviru iz vas. Događaji u svetu, kao i sećanja iz ličnog života, mogli bi da vas učine emotivnijim. Budite saosećajni prema sebi, ali i prema drugima. Ovo je promena koja će vam pomoći da pojačete svoju intuiciju. Kiša meteora vam može pomoći da se oslobodite nekih svojih strahova.

BONUS VIDEO