in

Zbog ovoga STREPE i žene i muškarci: Ne razmišljajte o OVIH PET stvari, to remeti dobar odnos u krevetu

 

Ovo su najčešći strahovi koji podjednako muče i žene i muškarce.

1) Da li ću se znojiti previše?

Pored one standarde strašne dileme: “Da li ću mu/joj se dopasti bez odeće?”, mnoge muči i dilema da li će se znojiti previpše tokom seksa. Plaše se kakav će utisak ostaviti na partnera znojavim telom, što vizuelni što onaj “mirisni”. Ipak, ovaj strah je kao i svi ostali sa ove liste, bezrazložan. Naime, lučenje znoja tokom seksa je biološka reakcija i ukoliko redovno vodite računa o svojoj higijeni, ne treba uopšte da se zamarate ovom dilemo.

2) Da li ste izdepilirani u pravoj meri?

Uz ovoliko broj trendova u depiliranju koji se menjaju neverovatnom brzinom, i morate da se dvoumite šta je privlačno, a šta ne- telo sa manje ili sa više dlaka. Ukoliko ste prekoračili dovoljno “vremensku razdaljnu”, možete da pitate partnera šta se njemu više dopada ili da se oslonite na svoju intuiciju.

3) Da li sve radim baš kako treba?

Uz sve savete o dobrom seksu morata da zbuniti u proceni šta je to zapravo dobar seks. A odgovor je svaki seks u kojem ima dovoljno strasti i emocija.

Treba manje da razmišljate o tome da li ste spori ili brzi, spretni ili ne, i da se jednostavno opustite.

4) Kako izgledate u onom momentu?

Mnoge brine i kakav izraz lica prave u trenutku orgazma. Boje se da u tim momentima izgledaju čudnu. Na internetu se mogu videti serije slika lica u orgazmičnim trencuima. Kada ih pogledate, shvatićete da izgledate “sasvim normalno”.

5) Iznenadne reakcije

Stvari nad kojima nemamo kontrolu čest su izbor naših strahova. Ljudi se tako pribojavaju da će ih tokom seksa zadesiti grč, koji će pokvatiti užitak ili da će im se (strašnije od strašnijeg) desiti da ispuste goluba. Svakak se ne možete osećati prijatno ako vas zadesi ovo drugo, ali je i to daleko manje strašno od onoga kako izgleda u vašoj glavi. Ukoliko vas zadesi ovakav blam, pregrmite ga parolom: “Dešava se”.

Ako odeću perete na 30 stepeni, evo KOGA dovodite u OPASNOST: Procenite šta je bitnije zdravlje ili ekonomičnost