in

Zašto biste trebali da držite KRPE u frižideru? Ovaj praktičan savet će vam OLAKŠATI život

Zašto je vredno držati krpe u frižideru?

Korišćene krpe, ako se ne ispiraju dobro i redovno menjaju, brzo postaju izvor raznih vrsta mikroorganizama. Držanje u frižideru može ih usporiti jer više vole toplinu. Međutim, to nije razlog zašto vas savetujemo da stavite krpe u frižider. Razlog je drugačiji. Prilično očigledno, ali moguće je da većina vas to nikada ranije nije shvatila.

Ovaj TRIK morate da probate: SUNĐER ne služi samo za pranje i brisanje, stavite ga u FRIŽIDER, a efekat će vas oduševiti

Materijal od kojeg su tkanine napravljene su veoma upijajući. Tako da će biti odličan u uklanjanju viška vlage, koja se često nakuplja u frižideru. Samo ih postavite na police. Ova metoda je posebno korisna za ljude koji imaju puno voća i povrća.

Držanje voća i povrća na policama nije baš dobra ideja iz više razloga. Pre svega, frižider se veoma brzo zaprlja. A preostali ostaci hrane mogu pokvariti i kontaminirati druge proizvode. Drugo, voće i povrće koje leži na vlažnoj ili često čak mokroj površini može početi da trune. Rešenje je jednostavno. Dovoljne su obične krpe.

Stavite ČINIJU sirovog PIRINČA u frižider, efekat će vas oduševiti i UVEK ćete to praktikovati

Ako proizvode ne stavite direktno u frižider, već na krpu, svaka kontaminacija će završiti na njoj. Umesto da operete ceo frižider, samo zamenite krpu novom. Materijal takođe upija vlagu tako da se ne akumulira na hrani. Jednostavno, ali efikasno.

 

Ovako nas VARAJU da potrošimo SVE: Postoje razlozi zašto SUPERMARKETI baš tako izgledaju, ovo nisu samo SITNE prevare prodavaca, nego nešto VIŠE