in

Za ove POZE još niste čuli: Ko je jednom uspeo da izvede BEČKU ŠKOLJKU, nije se vraćao u standardne poze

I to ne mora nužno da bude nešto ludo i perverzno – dovoljno je dodati male promene i “začiniti” stvari novim varijantama starih poza. Dakle, evo tri položaja koje sasvim sigurno niste isprobali, a trebalo bi, i to što pre.

1. Žensko sedlo

Ovo je varijanta čuvene “kaubojke”, ali priznajte – nikada se niste dosetili da je izvedete na ovaj način. Žena ne treba da sedi okrenuta licem prema muškarcu, ali ni leđima. Naime, prilikom izvođenja “ženskog sedla” partnerka treba da sedne bočno na muškarca, tako da su joj noge okrenute u stranu u koju gleda, a da muškarac može da je gleda iz profila.

2. Bečka školjka

Ovaj položaj zahteva da žena bude prilično gipka i elastična, ali upućeni kažu da se isplati. Žena treba da legne na leđa, pa da podigne noge ka unazad u vazduhu što je moguće više. U najboljem slučaju stopala treba da joj budu pored ili iza glave. Na ovaj način muškarac može da prodre jako duboko i pruži oboma neviđeni užitak.

3. Leteći oslonac

U ovom položaju potrebno je da muškarac legne na leđa, a žena stomakom na njgea, ali naopačke – njene noge treba da idu u smeru njegove glave. Ovako dolazi do neobičnog ugla za penetraciju, ali oprez! Budite pažljivi da ne povredite penis partneru, s obzirom da se isti prilično savije.

Ne bacajte ljuske od ORAHA: Dobre su za NESANICU ali i za još jednu boljku koja muči i ŽENE i muškarce