in

Tibetanski ELIKSIR MLADOSTI: Pravi se od samo DVA sastojka i pravo je blago

 

Za njim vredi posegnuti posebno u periodu prehlada. Ako još niste čuli za njega i ne znate kako da ga pripremite – imamo proveren recept za vas.

Tinktura belog luka

Tinktura tibetanskog belog luka snižava holesterol i krvni pritisak i povećava imunitet . Cenjen je i po tome što čisti telo od nakupljenih masti. Pomaže kod respiratornih oboljenja, otklanja glavobolju i preporučuje se osobama koje pate od nesanice. Tinktura belog luka takođe poboljšava metabolizam i vid. Ponekad se naziva i “eliksir mladosti”. Nije baš ukusno, ali je nekoliko efikasnih lekova…

Tibetanska tinktura – sastojci:

  • 35 grama belog luka
  • 200 ml rakije

Način pripreme:

Očistite beli luk, a zatim ga sitno iseckajte. Prelijte rakijom i ostavite 10 dana na hladnom i tamnom mestu (ali ne u frižideru). Nakon ovog vremena, procedite tinkturu i ostavite još četiri dana.

Kako se uzima:

Tretman upotrebom tinkture belog luka obavljamo samo jednom godišnje, dok se ne potroši sadržaj cele flaše. Lečenje se sastoji od uzimanja kapi tinkture, tri puta dnevno. Počinjemo sa jednom kapljicom za doručak, dve za ručak i tri za večeru. Drugog dana pijemo četiri kapi do doručka, pet do ručka, a šest do večere. I tako dalje.

BONUS VIDEO