in

Sve će da PRŠTI od strasti: Tri POZE u krevetu u kojima njegova VELIČINA stvarno nije bitna

 

Ukoliko želite da od onoga sa čime raspolažete dobijete najviše što možete, predlažemo da pročitate tekst o tri poze u seksu koje će Vam pomoći da vatromet sevne i u Vašoj spavaćoj sobi. 

Kučeći stil

Ova poza je još jedan od favorita brojnim parovima sa svih strana sveta, a sad znamo i zašto. Vreme je da probate ovu uzbudljivu pozu za koju važi i da je takođe odličan izbor za one malo manje obdarene.

Da li Vam stvarno trebaju precizna uputstva za nju? Pa, za svaku slučaj: žena je na sve četiri u krevetu ili na podu, dok muškarac kleči iza nje i ulazi u nju od nazad.

A šta je prednost ove poze? Pa skraćuje se vaginalni kanal, što posledično vodi i tome da je penetracija dublja i intenzivnija. Baš ono što ste tražili, zar ne?

Okrenuta misionarska

Još jedna uzbudljiva varijacija klasične misionarske poze koja će Vam omogućiti da dobijete maksimum sa onim sa čime raspolažete. Ovo je praktično potpuno ista poza kao i normalna poza sa muškarcem na ženi – osim što su stvari malo obrnute.

Žena leži na stomaku dok muškarac leže na nju i ulazi u nju od pozadi. Različito je, seksi i sjajna je ideja za sledeći seks.

Želite li stvari učiniti još zabavnijim? Stavite jastuk ispod njenog stomaka da biste joj podigli kukove; to će uticati na poravnanje i vaše senzacije će biti još snažnije.

L-misionarska

Znamo, misionarska poza bi trebala biti dosadna – ali ako znate kako da je izvedete pravilno, ona i nije tako loša, a ako znate trik ili dva, definitivno će Vas oduševiti.

Ovo je odlična poza za svakoga sa problematičnim dimenzijama i laka je te je možete probati bilo gde.

Za ovu pozu, žena leže na leđa, podiže noge u L i oslanja ih na muškarčeva ramena. Muškarac kleči ispred nje i odatle penetrira u nju – odavde sve već znate …

Želite li još vruće iskustvo? U tom slučaju, žena bi trebala da legne na radni ili kuhinjski sto umesto na krevet, a da joj zadnjica bude uz ivicu: ovo omogućava još dublju penetraciju, a muškarčeve ruke su slobodne za dodatnu stimulaciju.

BONUS VIDEO