in

Snalažljiva mama pokazala kako da uštedite BRDO LOVE: Ovim jednostavnim trikom za kuvanje to može da uradi svako

 

  • Štedljiva mama tvrdi da je uštedela mnogo novca tokom godina kuhanjem obroka unaprijed te zamrzavanjem istih
  • To štedi vreme jer naveče sprema obroke za više dana, a štedi i novac jer kupuje na veliko

Pogledaj o čemu se tačno radi…

Tara Goble (50) priprema hranu već više od deset godina, a počela je otkad su joj deca bila mala. Tara tvrdi da je za 15 godina uspela da uštedi gotovo 11.000 funti (12.000 evra)!

Mama dvoje dece sprema hranu unaprijed te je zamrzne, pa na taj način ima brzo pripremljenu večeru za svoju decu, a štedi i stotine funti svake godine. Tara, inače školska kuvarica, rekla je:

– Pripremala sam hranu za zamrzivač još od kada su mi deca bila mala, a naveče sam radila u supermarketu, tako da su imali finu večeru pre nego što sam otišla na drugi posao. Tako sam sve skupa kuvala otprilike 15 godina. 

Smatra da je uštedela oko 60 evra mesečno. Tara iz Kenta dodala je kako joj to omogućava kupovinu kvalitetnijeg mesa jer ga kuva te čuva u zamrzivaču. A znamo i drugih 5 načina pomoću kojih ćete svaki mesec uštedeti više novca…

Printscreen/TikTok

 

Tara štedi vreme pripremajući neka od svojih najdražih jela unapred, uključujući mleveno meso i pastirsku pitu. Rekla je: „Kuvam unapred mleveno goveđe meso koje volim kupovati (kvalitetnije i manje kvalitetno masno) kad ga nađem na akciji. Napravim osnovni bolonjez, pretvorim ga u lazanje, dodajem mešani pasulj i čili kako bih napravila ukusan ručak.

Printscreen/TikTok

 

– Osim mesa, kupujem i dodatke i začine kad budu na akciji. Na primer, na veliko kupujem piletinu i pravim kari, narežem ga na trakice, dodajem mešanu papriku i crveni luk i zamrznem u pojedinačne kesice da se kasnije prže – objašnjava Tara.

Osim hrane, Tara kupuje i posude te kesice za zamrzavanje na veliko te na akcijama. Naime, Tara označava sve svoje posude s hranom kako bi tačno znala što je u njima i kada je šta napravljeno. Obično provodi dve večeri svake nedelje spremajući hranu, te kaže da joj to uštedi puno vremena.

 

Ne znate kako da izađete iz brojnih grupnih četova jer vam je GLUPO?! Ovo je jedan dobar način za to!

Pitate se zašto treba dodati SODUBIKARBONU u šerpicu sa kuvanim JAJIMA? Razlog će vas IZNENADITI