in

Ovo VOĆE prema Feng Šuiu privlači BLAGOSTANJE: Mnogi ga ne vole, ali ga sada sada rado KUPUJU!

Prema feng šuiju, određeno voće donosi posebnu sreću celoj porodici. Predstavljamo vam biljke, koje privlače ljubav, prosperitet i sreću u vaš život.

Nar je crveno voće u obliku globusa i kada ga otvorite, primetićete stotine semenki nalik na dragulje. Ove semenke daju naru značenje plodnosti i sreće.

Element vatre je povezan sa inspiracijom i prepoznavanjem. U kineskoj kulturi ovo se povezuje sa idejom stvaranja prosperitetnih i uspešnih projekata i inspiracija za to stvaranje.

Shutterstock

 

U našem modernom dobu, vrlo je lako nabaviti voće u supermarketu, ali kada je feng šui razvijen u drevnim vremenima, voće je bilo veoma vredno i dragoceno.

U Kini se motiv nara koristi kao simbol inspiracije za prosperitet i ideje. U domove stavljaju korpu nara na sto ili sliku nara u dom sa namerom prosperiteta. Kuhinja je odlično mesto za dodavanje nara, pošto je kuhinja povezana sa bogatstvom u feng šuiju. Takođe, motiv nara se može videti u kancelariji ili radnoj sobi, kao simbol izobilja i inspiracije u karijeri ili poslu.