in

Ovo su NAJČEŠĆE greške u KREVETU: Žene su otkrile kad je MUŠKARAC ozbiljno “LOŠ”!

Mnoge žene su potvrdile da zbog ovih stvari misle da je muškarac u krevetu loš.

1. Ubrzani rad bokova- kao bušilica

Ako se muškarac naglo zabija u ženu i oponaša rad bušilice, definitivno nema mnogo iskustva u spavaćoj sobi, tvrdi Kler Kavana i koautorka knjige “Moregasm: Babeland’s Guide to Mind-Blowing Sex”. Možda  žuri  jer se palši da će izgubiti erekciju ili prebrzo doživeti orgazam. Svakako se preporučuje laganiji ritam.

2. Izbegavanje klitorisa

Iako se klitoris često puta naziva čarobnom tačkom, neki muškarci ga izbegavaju u seksualnom odnosu. Priuštite svom partneru kratak vodič o klitorisu odnosno otkrijte mu kakvi vam dodiri najviše odgovaraju. 

3. Insistiranje na veličini i hvalisanje

Ženu će ohladiti partner koji tokom seksualnog odnosa izjavi kako ima ogroman penis i očekuje od nje da to potvrdi. Ovakav muškarac je arogantan ili kompenzuje nedostatak samopouzdanja veličinom. Ako ste i dalje zainteresovani za njega najbolje je da ga umirite i priznate kako je njegova veličina savršena za vas, a nakon toga ozbiljno porazgovarate sa njim, savetuje seksološkinja.

4. Insistiranje na orgazmu

Neka žene ne mogu da dosegnu vrhunac svaki put kad imaju seksualni odnos. Iako je ovo važno, pogrešno je stavljati pritisak na partnerku, a posebno je loše ako muškarac požuruje partnerku ili postavlja pitanja kad će to da se dogodi.

Mnogim ženama je neophodna stimulacija klitorisa da bi postigle orgazam. Ako uobičajene tehnike ne donosu željene rezultate, uz prethodni dogovor u spavaću sobu možete uvesti i vibrator ili neku sličnu igračku, predlaže autorka.

5.Telefon nakon vrhunca

Nekad su se žene žalile na muškarce koji neposredno nakon postizanja vrhunca utonu u san krevetu, ali u današnje vrijeme sve je više onih koji nakon seksa uzimaju telefon kako bi proverili što ima novo na društvenim mrežama. Najbolje bi bilo da oba partnera telefone izbace iz spavaće sobe i tako spreče ovakve situacije.

 

Ukoliko vam ovo stoji u HODNIKU odmah morate da ih sklonite: Ove TRI stvari donose vam LOŠU ENERGIJU u kući!