in

Ovo je NAJSKUPLJA pica na svetu: Svaki komad košta više od 1.000 evra, OVO su tajni sastojci

Ako vam se cena naših pica čini kao je nešto mnogo šta je sa nekim ljudima koji bi mogli da plate i do 10.000 evra da probaju najskuplju picu na planeti?

Italijanski kuvar Renato Viola koji stoji iza ideje o najskupljoj pici na svetu, želeo je da napravi picu koja će se dopasti nekolicini ljudi. Zato je picu “Louis XIII” napravio od najboljih sastojaka koje je mogao da pronađe i postavio cenu od oko 10.000 evra.

Na pici se nalaze tri različite vrste finog kavijara, svež norveški jastog, kao i sedam različitih vrsta sireva, a u prečniku je oko 20 centimetara.

 

 

Logično je da se takva pica ne može servirati u kartonskoj kutiji. Za svakoga ko ga naruči picu preko sajta italijanskog kuvara, priprema je lično Renato Viola i donosi u vaš dom, zajedno sa još dvoje ljudi, koji pripremaju čitav doživljaj za kupca. Oni donose posebne tanjire, kao i piće uz ukusan obrok.

Ako računamo da pica košta blizu 10.000 evra i iseku je na osam delova kako se to obično radi, onda bi komad pice koštao oko 1.000 evra.

Anketa

Da li biste probali ovako skupu picu?