in

Oprostili su se na JEZIV način: Ovo su poslednje SMS poruke ljudi, pre nego što su umrli!

Dragi, ako umrem, znaj da si mi bio jedini”

U avgustu 2010. godine, Džordžija (18) iz Engleske se napila i ukrala kola od majke, pa pozvala drugarice da se provozaju. Vozila je previše brzo ne poštujući pravila saobraćaja. A onda je njena drugarica Mikela Stivens napisala SMS poruku svom dečku: “Dragi, ako umrem, znaj da si mi bio jedini!”

Iznenađeni mladić je odmah pozvao devojku, ona se javila, ali je mladić u pozadini čuo vrisak i zvuk jakog udarca. Džordžijin automobil sa nesrećnim devojkama, zabio se u telefonski stub. Devojke su poginule na mestu.

“Tata, pomozi mi. Maura će me ubiti!”

Maura iz Belgije i nje sin su odlučili da ubiju njenu pastorku Stefani, koja je boravila u kući svog oca dok je isti bio na putu. Dok je devojka spavala, Maura i njen sin su uspeli da uđu u njenu sobu i udare je jako bejzbol palicom u glavu. Devojka se onesvestila, a ubice su pomislile da je mrtva pa su je stavile u gepek. U gepeku se Stefani nakratko probudila pa je napisala ocu poruku: “Tata, pomozi mi. Maura će me ubiti!”

Devojka je iskrvarila i umrla, a atentatori su njeno telo bacili u šumu. Na osnovu SMS poruke, policija je uhapsila ubice i locirala Stefanino telo.

“Teško vreme za Jevreje u Francuskoj…”

Godine 2015, Joav Katab otišao je u parisku košer prodavnicu da bi nabavio zalihe namirnica. Prodavnicu je okupirao terorista, a Joav je bio jedan od taoa koje je ubio. Pre nego što je ušao u supermarket, mladić se dopisivao sa svojim prijateljem, nagovarajući ga da svetkuje subotu. Napisao je: “Teško je vreme za Jevreje u Francuskoj… Bar pokušaj. Ne moraš sve, ali pokušaj barem delimično. Ti si super!”

“Tata ne brini…”

Tokom potonuća korejskog trajekta Sevol, mnogi školarci su uspeli da pišu roditeljima. Neko se oprostio od porodice, drugi se nadao spasu. Jedna devojčica je pisala ocu: “Tata, ne brini. Nosim prsluk za spasavanje i sa devojkama sam. Unutar broda smo, u hodniku… Brod se previše nagnuo. Ovde ima previše ljudi.” Njeno telo nikada nije pronađeno.

“I ja vas volim i potrudiću se da vas usrećim, gospodine Fort!”

Kanađanka Ejmi Bruk se 2012. dopisivala sa svojim verenikom dok je vozila automobil. Poslednje što je napisala je „ I ja vas volim i potrudiću se da vas usrećim, gospodine Fort “. Nakon njene smrti, njen verenik je napravio internet stranicu u sećanje na Ejmi, ali i kao podsećanje da se niko ne dopisuje ili telefonira dok vozi.

“Srce mi je slomljeno, duh mi je slomljen…”

Fitnes instruktorka Endži Douds sa 42 godine izgledala je 10 godina mlađe. Uspela je da se izbori sa zavisnošću od alkohola i droga i uđe u popularnu emisiju za mršavljenje The Biggest Loser, a takođe je počela da izlazi sa mladom ženom. Međutim, otpuštena je iz TV projekta jer je dan pre vaganja ubeđivala svoje polaznike da prekrše režim i jedu samo jabuke i orašaste plodove. Nije joj išlo ni s ljubavlju. 2011. poslala je devojci SMS “srce mi je slomljeno, duh mi je slomljen ” i skočila je sa mosta.

“I ja tebe mnogo volim”

2013. godine policajac Dmitrij Makovkin blokirao je put bombašu samoubici koji je pokušavao da uđe u čekaonicu železničke stanice u Volgogradu. U eksploziji je mladić poginuo. Narednikova verenica čuva njegovu poslednju poruku: „ I ja tebe mnogo volim “.

“Moja pogrebna s*anja”

Petnaestogodišnji školarac Džejlen Frajberg, koji je 2014. upucao svoje drugove iz razreda i izvršio samoubistvo, poslednjih dana života pisao je SMS poruke svima koje je znao. Pisao je pretnje devojci u koju je bio zaljubljen, pisao sms prijateljima, pozivajući ih da se okupe u školskoj menzi, gde je otišao sa oružjem, a nekoliko minuta pre napada poslao je svim rođacima detaljnu SMS poruku pod naslov “Moja pogrebna sranja”, u kojem je opisao kako treba da raspolažu njegovom imovinom, piše Pics.ru