in

Napravite POSEBNO sirće za čišćenje: Šporet i kuhinja će blistati, a kuća da PRELEP miris svežine

Mnoge domaćice su navikle da za čišćenje kuhinjskih površina, nameštaja i kupatila koriste blaže ili jače rastvore sirćeta. On je odličan i za glancanje šporeta, ali i neke druge male aparate poput tostera ili kuvala za vodu.

Međutim, mnogima smeta miris sirćeta. Mada će on za kratko vreme da izvetri, savetujemo vam da isprobate ovaj trik i napravite mirisno sirće po svojoj želji. Aromatična svojstva bilja i voća treba maksimalno iskoristiti.

Printscreen

 

Ako volite citruse, sačuvajte koru od limuna i pomorandže, a ako imate bašticu, uberite ruzmarin ili ga, jednostavno, nabavite na pijaci. Vrlo jak i osvežavajući miris imaju i borove iglice.

U tegle dodajte redom – u jednu koru limuna, u drugu pomorandže, u treću ruzmarin, a u poslednju iglice bora. Nalijte svaku sirćetom, dobro zatvorite i ostavite da odstoji 24 sata. Procedite i, kroz levak, sipajte u bočice sa raspršivačem i vaše novo, mirisno sirće je spremno za čišćenje.

 

Zašto se mlada "KUPUJE", a što se muškarcima CEPA MAJICA kad postane tata?! Ovo su objašnjenja za sve stare SRPSKE OBIČAJE!

Baka od 107 godina ima PORUKU za sve žene: Njeni saveti će vam biti KORISNI da POTPUNO BESPLATNIM metodama produžite svoj ŽIVOTNI VEK