in

Kunu se u proizvod koji svi imamo u FRIŽIDERU: Tvrdokorne mrlje nestaju uz pomoć ove namirnice, potpuno neverovatno!

Da li vam se nekad dogodilo da su se za neku ravnu površinu; poput npr. vrata, stola ili mikrotalasne pećnice; zalepili ostaci hrane koje ste moralida stružete? Rešenje za takve tvrdokorne mrlje imaju fanovi britanske ‘Kraljice čišćenja” Mrs. Hinč koji se kunu u učinkovitost – majoneza kao sredstva za čišćenje!

– Da uporedim boje, zalepila sam raznobojne kolaže na balkonska vrata od PVC-a; u tom mi se trenutku u;inilo kao dobra ideja, a sad ne mogu da ih operem… Pomoć! – napisala je u Facebook grupi jedna korisnica i pitala pratitelje ima li neko neko čudesno rešenje. Ta objava je dobila preko 300 odgovora obožavatelja gospođe Hinč koji su nesebično delili svoja znanja i trikove čišćenja, a najčešći je prijedlog bilo uklanjanje ostataka trake majonezom.. –

Premažite majonezom i ostavite 10 do 15 minuta da deluje; sigurno će pomoći. To sam ja koristio na svojim prozorskim okrvirima od PVC-a i delovalo je! – dodao je jedan pratilac. – Osim što dobro skida lepljive ostatke, potpuno je prirodno, a deluje jer ulje razbije lepak – napisala je jedna žena.