in

Krenite od zajedničkog tuširanja! Ove ČETIRI stvari u SPAVAĆOJ sobi garantuju orgazmično zadovoljstvo

Seks nije nešto što po pravilu garantuje uspeh i siguran orgazam. Ponekad je potrebno da malo začinite strast nekim trikovima kako biste lakše došli do orgazma. Uz pomoć sledećih trikova lako ćete dovesti partnera do ludila.

Lepo izgledaš i lepo mirišeš

Ove reči su poput čarobne šifre. Uz pomoć njih vrata ka orgazmu će vam sigurno biti otvorena. Svaka osoba voli komplimente, a kada je strast u pitanju ovo su dva naizgled bazazlena koja neće izgledati kao da se previše trudite da želite da začinite strast. Jer niko ne želi da sazna da nije dobar u krevetu i da su potrebni trikovi. Ovo neka ostane vaša mala tajna.

Slušanje

Opšte je poznato da svima imponuje kada se partner interesuje za vašu intimu i na drugom nivou, a ne samo seksualnom. Slušanje partnera i davanje saveta je nešto što nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Žene se predaju odmah nakon što shvate da vam je stalo do njih, a to je slučaj i sa muškarcima. Uz obostrano poverenje lakše se stiže do orgazma.

Pexels

 

 

Dodirivanje po celom telu

Senzualni dodiri luče seksi hormon oksitocin, a kao posledica je jak užitak kod partnerke, te stoga savetujemo muškarce da nežno dodiruju partnerku po celom telu, a češkanje je odlična predigra. Prelazite laganim prstima po leđima, vratu, kružite oko osetljivih zona kao što su uši, grudi, oko bradavica,  prenosi blic. Ovo je siguran trik da uzbudite vašu partnerku.

Kuhinja u spavaćoj sobi

Hrana može da posluži bolje nego vijagra: Ne kažu za džabe da ljubav dolazi preko stomaka. U spavaću sobu unesite neke namirnice kojima možete da se igrate i potpaljujete partnerovu maštu. Uvek se možete odlučiti za voće poput jagoda, malina, grožđa i drugo, a tu su i šlag, topljena čokolada, med. Hranite jedno drugo i to će biti dovoljno.

Shutterstock

 

 

Tuširajte se zajedno

Tuširanje je samo po sebi vrlo intiman i ličan čin, te ako uvedete partnerku u kupatilo, prigušite svetlo i počnete lagano da se skidate dobar seks će vam sigurno biti zagarantovan.

Bacate ih jer mislite da su OTROVNE, ali kada vidite koliko su korisne ove kesice, počećete da ih SKUPLJATE

Koji PIRSING najviše boli? Ako ga želite, a plašite se, naša SKALA BOLA će vam pomoći da odlučite koji deo tela da izbegavate