in

Ako želite da vam veš DUGO nakon pranja miriše isprobajte ove GENIJALNE i JEFTINE trikove

Ovaj efekat se može postići upotrebom odgovarajućih prahova, kapsula ili omekšivača, ali postoje i druge, mnogo jeftinije i prirodnije metode za lepo mirisno pranje veša.

Dodajte svoje omiljeno eterično ulje

Eterična ulja imaju intenzivan i prirodan miris, a neka od njih imaju i antibakterijska svojstva. Njihova prednost je i to što koštaju nekoliko stotina dinara i što su efikasni. Eterično ulje možete dodati i u rezervoar za vodu u pegli, zahvaljujući čemu će i odeća tokom peglanja „dobiti” lep miris.

Dodajte sodu bikarbonu u beli veš

Soda bikarbona je svestran proizvod bez kojeg je teško zamisliti ekološko pranje ili čišćenje. Kada se doda u mašinu, obezbediće da bele tkanine budu meke, bez mrlja i da ubije loš miris. Da biste uklonili miris vlage iz mašine za pranje veša i lagane odeće, dodajte 1/2 pakovanja sode bikarbone u prašak za pranje veša.

Odmah izvadite veš iz mašine za pranje veša

Dešava se da veš ostane u mašini za pranje veša duže nego što bi trebalo. Nije uvek vreme da ih odmah izvadite i okačite da se osuše. Takođe, zapamtite da ne gurate svoju odeću u bubanj koliko god može. Veš se mora slobodno okretati, tako da deterdžent ukloni prljavštinu, a voda ispere ostatke.