in

Ako ste dobili OVAKAV poklon, odmah ga BACITE: Donose lošu energiju i nesreću, smatraju se baksuznim!

Novogodišnji praznici su u toku, te je ovaj period uvek u znaku poklona. Obično bi darovima trebalo se obradujemo, jer je to poseban znak pažnje neke nama drage osobe, ali u sledećim situacijama morate biti veoma oprezni.

Feng šui stručnjaci veruju da svaki predmet u sebi nosi energiju, a držeći ga u kući, tu energiju prenosimo na svoj dom. Zato, prema njihovim rečima, treba dobro paziti šta unosimo u kuću i čije poklone prihvatamo i čuvamo.

Smatra se da je najgore što možete da unesete u kuću poklon zavidne i zle osobe. Taj predmet će, prema verovanju, brzo uneti svađe u kuću, čak i bolest, razvod. Pri samom njegovom uzimanju osetićete nelagodu, ubrzan rad srca, javiće vam se loš predosećaj. To vam je već crveni alarm!

Shutterstock

 

Veruje se da će osobe koje vam zavide i nimalo nisu srećne zbog vašeg uspeha, porodičnog ili poslovnog, prve biti u redu da vam donesu poklon. Negativna energija davaoca prenosi se i na predmet, koji tiho ali moćno deluje iz kutka vašeg doma.

Kako da znate da je neki poklon preplavljen negativnom energijom?

Ukoliko ste se osetili neprijatno prilikom uručivanja poklona ili imate čudan osećaj svaki put kada ga pogledate, bacite taj predmet bez griže savesti. Ne odlažite da na tavan, u podrum ili slično, samo ga bacite. Neki veruju da je najbolje ovakve predmete spaliti.

BONUS VIDEO