in

Da li znate kako izgleda najstarija žena koja se slikala za Plejboj?

Glumica Džejn Simur pravo je ohrabrenje i izvor optimizma za sve žene koje su zabrinute zbog starenja. Ona je najstarija žena koja se slikala za Plejboj!

Foto: Shutterstock

Na svom Instagram nalogu ona redovno objavljuje slike i poruke u pozitivnom duhu a njeni pratioci uživaju u mladalačkom izgledu i fantastičnoj kondiciji slavne glumice. Ona decenijama drži kilograme pod kontrolom.

Tako je nedavno pozirala u sportskom brushalteru i helankama, ističući vitak struk i zategnute mišiće, pa su se svi zainteresovali za to šta tačno jede kad u 69. godini ima telo devojke.

Kao što bi se i očekivalo, njena dijeta se zasniva na zdravoj hrani i integralnim namirnicama. “Volim povrće, ribu, školjke, piletinu”, kaže Džejn. “Ne jedem mnogo mesa a ni masne hrane. Ponekad pojedem malo sira a desert skoro nikada – možda samo po nekoliko zalogaja”, otkriva američko-britanska zvezda.


Ona inače pije dosta vode, a kad baš oseti da joj je potreban detoks, onda doda sok od limuna i rendanu koricu u vodu. Na njenom jelovniku je dosta svežeg, zelenog povrća, kao i bobičastog voća.

“Počinjem dan kafom, to je tačno, ali i šetnjom”, priča glumica. “Čim se vratim iz šetnje, popijem domaći kašasti sok od organskog voća i povrća – kelja, šargarepe, jabuke, uz dodatak đumbira. A za doručak pojedem pržena jaja – sami gajimo kokoške – i uz to jedem krekere od bezglutenskog brašna”.

Simorova je izazvala veliku pažnju medija nedavnom izjavom da su je razočarali producenti TV serije u kojoj glumi. Njen lik u seriji prolazi kroz životni vek od 25. do 80. godine a prvobitno joj je rečeno da će ga ona igrati u svim fazama – od najranije mladosti. 


Međutim, na snimanju je shvatila da to neće biti tako i da se ona uključuje tek kad njen lik bude stariji.

“Nisu me čak ni obavestili”, ljuta je Džejn. “A ja bih mogla da igram i tu od 25 godina, bez ikakvih problema. Pogledajte moje slike na Instagramu, ja ih uopšte ne fotošopiram.” Glumica je inače poznata i po tome što je bila najstarija žena koja se slikala za Plejboj, u svojoj 67. godini.

Sva je prilika da će taj rekord uskoro biti oboren, jer je objavljeno da magazin želi da fotografiše Doli Parton, u njenoj 75. godini.