in

BOLJE JESTI SVINJETINU NEGO IGRATI SPORTSKU KLADIONICU! Predavanje efendije Halilovića u Zenici izazvalo buru na društvenim mrežama! (VIDEO)

Njegovo žustro predavanje u džamiji u travničkom naselju Kalibunar izazvalo je ogromnu pažnju javnosti, a osim bosanskih snimak su preneli i mnogi internet portali u regionu i nebrojeno je puta podeljen na društvenim mrežama. Iz časa u čas broj pregleda Halilovićevog predavanja rastao je i na kanalu Jutjub.

Halilović na živopisan način poručuje vernicima da kocka donosi prokletstvo i upozorava na dramatičan broj kladionica i igara na sreću.

Narod koji najviše ima kockarnica po glavi stanovnika jesmo mi Bošnjaci. Imamo više sportskih kladionica, binga, lota, drugih budaleština, nego ijedna druga nacija na dunjaluku. Ovo je živa istina. Ja vam se Bogom uzvišenim kunem da je veći grijeh igrati sportsku kladionicu, nego jesti krmetinu – naglasio je Halilović.

Obraćajući se prisutnima u džamiji, Halilović je rekao da je “manji grijeh kada bi svaki dan pola kile krmetine pojeli, nego jedanput otišli i uplatili bingo ili sportsku kladionicu”.

SUROVA KORONA RACIJA U BIH! Goste iznosili iz kafića, POLICIJA NIJE IMALA MILOSTI! (VIDEO)

IZETBEGOVIĆ IMA KORONU! Predsednik SDA pozitivan na kovid testu, otkazao sve aktivnosti!

IZETBEGOVIĆ IMA KORONU! Predsednik SDA pozitivan na kovid testu, otkazao sve aktivnosti!

A sav imetak, koji nakon hiljadu i jedan pokušaj dadne šejtan, sav imetak je proklet, pa ako ga pojede žena, ako ga pojede dijete, ako ga pojede babo, sve postaje prokleto – poručio je okupljenima Halilović.