in

BIVŠI TELOHRANITELj OTKRIO: Evo kako je izgledalo raditi za Breda Pita i Anđelinu Džoli

 A sada je otkrio kako je to raditi za njih.

Naime, Mark je sada odlučio javno da progovori o svom iskustvu rada za porodicu Džoli – Pit i otkrio je neke njihove radne navike i odnos sa decom.

Telohranitelj je rekao da je radio godinu i po dana za slavni par i da mu je sa njima bilo prelepo da sarađuje. U tom periodu njegov zadatak je bila sigurnost njihove dece i kažu da mu je to jedan od bitnijih poslova i prioriteta.

– Najviše sam se brinuo da li će neko pokušati da ih otme, zbog novca bi to neko mogao da učini. Njih dvoje su vodili brigu o tome ko se kreće oko njihove dece – izjavio je Mark u intervjuu za “Woman’s Day”.

– Jedina stvar koja me iznenadila tokom saradnje s njima bio je način na koji upravljaju vremenom, kako imaju dovoljno vremena za porodicu, za posao, pa sve do bavljenja dobrotvornim aktivnostima – priznao je Mark.

On je čuvao i neke druge holivudske zvezde poput Toma Kruza i manekenke Kejt Mos, ali tvrdi da su Bred i Anđelina bili najljubazniji.

Bred i Anđelina su se venčali na imanju u Francuskoj pre 6 godina nakon deset godina veze, a dve godine kasnije pokrenuli su brakorazvodnu parnicu, koji još uvek nije službeno finalizovana.

Oni vode pravnu bitku za starateljstvo nad petoro maloletne dece, dok je najstariji sin Medoks (19) punoletan i trenutno se nalazi na Univerzitetu u Južnoj Koreji.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije