in

BILI SU NAJPOPULARNIJI PAR U SRBIJI, A ONDA SU SAMO NESTALI! Divna DNK danas ima LJUBAVNIKA, sa Markom je u otvorenom BRAKU, a evo šta se dešava sa njihovom DECOM!

Marko i Divna DNK jedan su od najpopularnijih parova u Srbiji, te ne postoji osoba koja nije čula za njih.

 Ovaj par iz sela Dubnica kod Svilajnca privukao je veliku pažnju javnosti kada su se pre nekoliko godina pojavili u emisiji “DNK”,  nakon čega su stekli popularnost i postali učesnici “Zadruge 1”.

Youtube printscreen

Tri godine nakon toga, ekipa emisije “Premijera – Vikend specijal” odlučila je da ih poseti, a tom prilikom su progovorili o svom odnosu.

Naime, Marko i Divna su javno priznali da imaju otvorene bračne odnose.

VODITELJA PEJU SVI ZNATE, A OVO JE NJEGOVA 25 GODINA MLAĐA SUPRUGA! Razveo se od PEVAČICE, a onda se zaljubio u NJU! Prava je LEPOTICA, a evo kako IZGLEDA! (FOTO)

VODITELJA PEJU SVI ZNATE, A OVO JE NJEGOVA 25 GODINA MLAĐA SUPRUGA! Razveo se od PEVAČICE, a onda se zaljubio u NJU! Prava je LEPOTICA, a evo kako IZGLEDA! (FOTO)

ŠOK TRANSFORMACIJA MAJE MARINKOVIĆ! Sinoć je ušla u ZADRUGU i pokazala NOVO LICE, a evo kako je izgledala u prošloj sezoni RIJALITIJA! (FOTO)

ŠOK TRANSFORMACIJA MAJE MARINKOVIĆ! Sinoć je ušla u ZADRUGU i pokazala NOVO LICE,  a evo kako je izgledala u prošloj sezoni RIJALITIJA! (FOTO)

Prvo da je dobar muž, jeste. Za ove devojke, ne idemo tamo, još je i gori – rekla je Divna.

Kažem Divna idem do prodavnice, pa odem kod neke, da završim posao – otkrio je Marko kako vara Divnu, na šta je ona dodala:

Ima i jedan moj, nevažna je osoba – uzvartila je Divna, a onda su progovorili o svojoj deci.

Printscreen You Tube

Deca nisu kod nas, ali će se vratiti do jula meseca. On je veliki sad, ima žućkastu kosu, Kristina nam pošla u vrtić – rekla je Divna u emisiji “Premijera – Vikend specijal”.